![]() |
Cytat:
da radę wjechać, aktualizujcie listę chętnych :) |
A co powiecie na wspólne oglądanie walki Adamka z Kliczką ?
|
:convulsion:
|
Ja z chęcią!
P.S. Mru w niedzielę aktualne? |
Wojtekk, lecisz Tenerą? Jaką trasą?
|
Cytat:
|
Pytanko, wjazd jest od soboty od której godziny? Czy w piatek?
|
Można przylecieć w piątek ale po 15-tej :at:
|
siemka! moge przyleciec z dwoma kumplami? jeden na taigerze a drugi na bawari gs...
|
Lista na stronie 7 była taka ja dodaję jeszcze kolega na yamahę
1. KML + Magda 2. Fabrizio13 + Aniela 3. Renato (włoski nik na forum Varhonda) 4. oskar 5. yuris76 (jeżeli akurat nie będą mi wyciągali drutów z obojczyka ) 6. Plecak hejnalistka + kierowca 7. Diverek + Brunetka 8. Bartas + Infi (z forum TA) 9. mastad85 + moja Kobieta i oczywiście kochanka 10. Arturro007 11 Grzegorz rd04 12. Specnaz 13. Zygawujo - szczęśliwa trzynastka hehe 14. Arturo |
ha mnie na liście nie ma ale po staram się dojechać zobaczyc te mordy napić sie w dobrym towarzystwie no i zamek zwiedzić :)
|
Mała aktualizacja:
1. KML + Magda 2. Fabrizio13 + Aniela 3. Renato (włoski nik na forum Varhonda) 4. oskar 5. yuris76 (jeżeli akurat nie będą mi wyciągali drutów z obojczyka ) 6. Plecak hejnalistka + kierowca 7. Diverek + Brunetka 8. Bartas + Infi (z forum TA) 9. mastad85 + moja Kobieta i oczywiście kochanka 10. Arturro007 11 Grzegorz rd04 12. Specnaz 13. Zygawujo - szczęśliwa trzynastka hehe 14. Arturo 15. Gekon |
Mała aktualizacja:
1. KML + Magda 2. Fabrizio13 + Aniela 3. Renato (włoski nik na forum Varhonda) 4. oskar 5. yuris76 (jeżeli akurat nie będą mi wyciągali drutów z obojczyka ) 6. Plecak hejnalistka + kierowca 7. Diverek + Brunetka 8. Bartas + Infi (z forum TA) 9. mastad85 + moja Kobieta i oczywiście kochanka 10. Arturro007 11 Grzegorz rd04 12. Specnaz 13. Zygawujo - szczęśliwa trzynastka hehe 14. Arturo 15. Gekon 16. marchewa9 + rodrigez i tomek |
Cytat:
|
spoko spoko mamy troszkę bliżej niż do Gorzowa :)
|
a ten twój trampek po pijaku lata
|
Wygląda na to, że i ja :)
1. KML + Magda 2. Fabrizio13 + Aniela 3. Renato (włoski nik na forum Varhonda) 4. oskar 5. yuris76 (jeżeli akurat nie będą mi wyciągali drutów z obojczyka ) 6. Plecak hejnalistka + kierowca 7. Diverek + Brunetka 8. Bartas + Infi (z forum TA) 9. mastad85 + moja Kobieta i oczywiście kochanka 10. Arturro007 11 Grzegorz rd04 12. Specnaz 13. Zygawujo - szczęśliwa trzynastka hehe 14. Arturo 15. Gekon 16. marchewa9 + rodrigez i tomek 17. Agent |
No to i ja na sobotnia nockę wpadnę postraszyć duchy.
1. KML + Magda 2. Fabrizio13 + Aniela 3. Renato (włoski nik na forum Varhonda) 4. oskar 5. yuris76 (jeżeli akurat nie będą mi wyciągali drutów z obojczyka ) 6. Plecak hejnalistka + kierowca 7. Diverek + Brunetka 8. Bartas + Infi (z forum TA) 9. mastad85 + moja Kobieta i oczywiście kochanka 10. Arturro007 11 Grzegorz rd04 12. Specnaz 13. Zygawujo - szczęśliwa trzynastka hehe 14. Arturo 15. Gekon 16. marchewa9 + rodrigez i tomek 17. Agent 18. Kici + Ola |
Oj będzie się działo! Tyle Afryk i Trampków naraz nigdy nie wdziałem :P
|
Jedzie kto w piątek?
|
Marchewa z Rodrigezem coś tam mówił, że atakuje w piątek. Ja też miałem pierwotnie taki plan, ale teraz raczej sobota- o ile wogóle się uda. Nie mam jeszcze napędu i opon zmienionych, przednia jeszcze nie dotarła... A w piątek chyba impreza u znajomych i mogę mieć problemy z pobudką w sobotę :dizzy:
|
przepustka jest ;) to mogę się dopisać
1. KML + Magda 2. Fabrizio13 + Aniela 3. Renato (włoski nik na forum Varhonda) 4. oskar 5. yuris76 (jeżeli akurat nie będą mi wyciągali drutów z obojczyka ) 6. Plecak hejnalistka + kierowca 7. Diverek + Brunetka 8. Bartas + Infi (z forum TA) 9. mastad85 + moja Kobieta i oczywiście kochanka 10. Arturro007 11 Grzegorz rd04 12. Specnaz 13. Zygawujo - szczęśliwa trzynastka hehe 14. Arturo 15. Gekon 16. marchewa9 + rodrigez i tomek 17. Agent 18. Kici + Ola 19. bartol |
1. KML + Magda
2. Fabrizio13 + Aniela 3. Renato (włoski nik na forum Varhonda) 4. oskar 5. yuris76 (jeżeli akurat nie będą mi wyciągali drutów z obojczyka ) 6. Plecak hejnalistka + kierowca 7. Diverek + Brunetka 8. mastad85 + moja Kobieta i oczywiście kochanka 9. Arturro007 10 Grzegorz rd04 11. Specnaz 12. Zygawujo - szczęśliwa trzynastka hehe 13. Arturo 14. Gekon 15. marchewa9 + rodrigez i tomek 16. Agent 17. Kici + Ola 18. bartol |
Cytat:
Wiesz nie ma co się wstydzić w końcu to nie afri:haha2: |
Cytat:
|
Będą dodatkowe miejsca do spania w pomieszczeniach zamku, więc jak zabraknie podłogi w kaplicy to będzie można rozłożyć się w innych pokojach.
więc przybywajcie biała dama czeka |
Więc gacie na zmianę mogą się przydać , biała dama - taki napój był, 40 oktan miał i potrafił wykończyć...
|
Ciekawe tylko, czy ową Białą Damę zobaczymy przed, czy też po spożyciu tego trunku :). Wolę chyba po...
|
Aktualizacja:
1. KML + Magda 2. Fabrizio13 + Aniela 3. Renato (włoski nik na forum Varhonda) 4. oskar 5. yuris76 (jeżeli akurat nie będą mi wyciągali drutów z obojczyka ) 6. Plecak hejnalistka + kierowca 7. Diverek + Brunetka 8. mastad85 + moja Kobieta i oczywiście kochanka 9. Arturro007 10 Grzegorz rd04 11. Specnaz 12. Zygawujo - szczęśliwa trzynastka hehe 13. Arturo 14. Gekon 15. marchewa9 + rodrigez i tomek 16. Agent 17. Kici + Ola 18. bartol 19 wojtek ktm + plecak :) |
Czy ktoś chce jechać offem??
jest nas tylko 2 jeszcze ze 2 i super off będzie:P |
Pamiętajcie o zdjęciach ze swoich największych podróży :D
|
Cytat:
|
Aktualizacja:
1. KML + Magda 2. Fabrizio13 + Aniela 3. Renato (włoski nik na forum Varhonda) 4. oskar 5. yuris76 (jeżeli akurat nie będą mi wyciągali drutów z obojczyka ) 6. Plecak hejnalistka + kierowca 7. Diverek + Brunetka 8. mastad85 + moja Kobieta i oczywiście kochanka 9. Arturro007 10 Grzegorz rd04 11. Specnaz 12. Zygawujo - szczęśliwa trzynastka hehe 13. Arturo 14. Gekon 15. marchewa9 + rodrigez i tomek 16. Agent 17. Kici + Ola 18. bartol 19 wojtek ktm + plecak 20. Transglobal - będę w piątek ....chyba że mnie "coś" po drodze zatrzyma;) |
Skoro goście będą już w piątek. W sobotę proponujemy wycieczkę po okolicy - około 120km
Przewodnikiem będzie Danek W programie zwiedzanie mariny w Nowej Soli, pałacyku w Drwalewicach, ruin kościoła w Długich, kościółka na wzgórzu Św.Anny, płaskorzeźb na fasadzie kościoła w Kurowie Wielkim i ewentualnie dworku w Dalkowie. Trasa wiedzie po Wzgórzach Dalkowskich... |
O której ta objazdówka startuje?
|
Naczelny startuje. Powinienem dotrzeć na 3cią w nocy :)
|
No właśnie o której zaczyna się coś dziać? Bo nie wiem czy zrywać się z rańca, czy będzie można pospać?
|
Przyłączam się do pytania Diverka. O której startuje wycieczka krajoznawcza?
Aktualizacja: 1. KML + Magda 2. Fabrizio13 + Aniela 3. Renato (włoski nik na forum Varhonda) 4. oskar 5. yuris76 (jeżeli akurat nie będą mi wyciągali drutów z obojczyka ) 6. Plecak hejnalistka + kierowca 7. Diverek + Brunetka 8. mastad85 + moja Kobieta i oczywiście kochanka 9. Arturro007 10 Grzegorz rd04 11. Specnaz 12. Zygawujo - szczęśliwa trzynastka hehe 13. Arturo 14. Gekon 15. marchewa9 + rodrigez i tomek 16. Agent 17. Kici + Ola 18. bartol 19 wojtek ktm + plecak 20. Transglobal - będę w piątek ....chyba że mnie "coś" po drodze zatrzyma 21. malina |
Hejo! Ja właśnie wróciłem z pierwszego posiedzenia :-) Wysłuchaliśmy opowieści z eskapad pana Stefana - kustosza zamku - który sam jest wielkim globtroterem starej daty. Przemierzył Polskę wszerz i wzdłuż rowerem i pieszo, a także pół Europy! Elbrus i takie tam... :D Jak wracaliśmy Księżyc ukazał nam swą rozpromienioną facjatę :D
Jak zdążycie przed 13, to zabierzecie się na wycieczkę po naszej okolicy! Zapraszamy! |
Poznań, Racibórz już na miejscu, Żywiec w drodze :)
Zapowiada się super pogoda i super spotkanie |
No i przybył Żywiec :)
|
Chyba Jeleśnia :D Ja wiem że z perspektywy Wielkopolski to niewielka różnica :D
|
My to lubuskie
Ale masz rację niewielka różnica:) |
No widzisz.... I ja dałem ciała :D
|
Ja zaraz znikam do pracy, a po pracy śmigam do Was :)
Czyli powinnam dojechać na ok 4 rano :D |
tradycyjnie melduje ze doturlaliśmy sie do bazy i czekamy na fotki
oraz wieści co z kolega który ucierpiał dac możecie info co i jak bo my praktycznie nic nie wiemy w każdym razie życzymy szybkiego powrotu do pełni sił |
My też dojechaliśmy do domku. Zawinęliśmy ze sobą Naczelnego, a po drodze zajechaliśmy odwiedzić MRU. Powoli dochodzimy do siebie.
|
2 Załącznik(ów)
Też już zlądowałem szczęśliwie. Dzięki za towarzycho! Dorzucam małe co nieco, które udało mi się "złapać"
|
Ja dokulałem się dopiero godzinę temu, w rejonie Poznania złapałem kapcia i musiałem wystrugać narzędzia. Pozdro dla ekipy zmieniającej X razy dętkę w KTM :D
|
Podróże z przygodami zostają długo w pamięci :)
Jest nadzieja, że o nas nie zapomnisz :):) Dziękjemy za dobre słowo ! Podzielcie się z nami zdjęciami z imprezy, dodamy je do galerii. motozwierzyniec@qmail.com motozwierzyniec@wp.pl |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:12. |