![]() |
przejechałem w kwietniu Bośnię, Chorwację, Czarnogórę, Serbię i Rumunię. W Bałkanach ciężkawo było przez słońce i temp (ok 30C)
I tak sobie myślą - jak sobie dajecie radę w lipcu, sierpniu itd? Jeździcie w kurtkach i spodniach motocyklowych, czy jakieś zbroje? |
Oj panie ludwiku , damy rade , najwyżej troche smalcu wytopimy z tylka. Ja bylem w sierpniu w bułgarii w zeszłym roku mialem kurtke i spodnie i dałem rade!!
Ok. Narazie na wypad piszą się zimny i ziuta, napisalem do was na priv moim numerem, jak mi odpiszecie odezwe sie jutro. Wyjazd już za niecałe dwa tygodnie więć to ostanie momenty żeby ktoś jeszcze dołączył więc zapraszam!!! |
Mam urlop w tym terminie i jeszcze nie sprecyzowane plany wyjazdu.Masz już jakiś plan trasy jaką chcecie przejechać?Ja mam ochotę pojechać na północ,ale może bym się skusił.
|
ja startuje wtorek 02.08,do niedzieli smigam po Durmitorze,wstepnie z Jaca umówilismy sie ze spotykamy sie gdzies w czarnogórze i razem wjezdzamy do albani,traska Koplik-Theth-Shkoder,w planach jest tez podróz promem z Komani,ale wszystko wyjdzie jeszcze w trasie
|
Hej,
w ten piątek wyjeżdzamy z wrocławia (para) do czarnogóry, albanii.. Może gdzieś sie spotkamy i pokonamy trochę zakrętów wspólnie?... Jeśli jesteś zainteresowany zadzwoń (606/771212) pozdro g. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:57. |