![]() |
1. Szparag
2. Bliźniak 3. Cynciu - 2 dni, może z plecaczkiem 4. badiss - 2 dni ale w niedziele o 7 rano musze uciekac. 5. jkb^^ 6 Dzymy - lista rezerwowa 2 dni w czwartek-piątek będę wiedział na 100% Tak tylko z okazji lekkiej modyfikacji nicka :) |
:cool::D
|
1. Szparag
2. Bliźniak 3. Cynciu - 2 dni, może z plecaczkiem 4. badiss - 2 dni ale w niedziele o 7 rano musze uciekac. 5. jkb^^ 6 Dzymy - lista rezerwowa 2 dni w czwartek-piątek będę wiedział na 100% 7. Maskot - 2 dni (na 98% ponieważ muszę przemęczyć grypę ale już blisko) to o której grupa z Wrocławia spotyka się w sobotę pod Halą? pzdr |
Namiary na stajnie :
Stajnia Motocyklowa Małuszów 17 59-424 Męcinka woj. dolnośląskie przy drodze nr 3 pomiędzy Jaworem a Legnicą GPS: N 51 06.946 E 016 10.453 Tel. kom: 512 09 88 89 Ośrodek Wypoczynkowy Rzeczka http://www.rzeczka.eu/kontakt.htm Koszt noclegu ze śniadaniem 40 zł - można bez śniadania, ale po co ?? różnica 5 zł :) Musimy do jutra wieczorem potwierdzić ilość osób. Więc tak, dwie listy. Proszę się szybko wpisywać :) Z noclegiem : 1. Szparag. 2. Bliźniak. 3. Cunciu - napisz, czy z plecakiem ?? 4. badiss 5. Dzymy - potwierdź 6.Maskot - w Biedronce jest mega zajebisty Miód Pitny, wygonisz nim tą france grypę :) Bez noclegu : 1. jkb^^ |
pogoda na sobotę :
http://pogoda.wp.pl/day,sobota,wid,DLS,woj.html |
Moja propozycja jest taka,jeśli mamy jechać do Stajni to olać Hale i wylecieć z Mc donald-BP około 08:30-09:00 żeby się na Szparagową kawę załapać.
|
a którędy planujecie jechać od Szparaga w kierunku Gór Sowich bo nie wiem gdzie i kiedy mam się podłączyć, jakby co to podjadę również do Stajni Szparaga tylko czy jest sens się cofać?
|
Nie cofasz się, bo stąd lecimy na pogórze kaczawskie, jelenią, kowary i dopiero dołem na sowie :)
Postaram się wsadzić wieczorem wstępny zarys traski, oczywiście do modyfikacji :0 |
Cytat:
|
Z wrocka do mnie jedzie się 45 minut :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:06. |