![]() |
Cytat:
Na wschodzie Europy takie defekty techniczne da się załatwić :) za :zdrufko: lub ekwiwalent pieniężny i można śmigać dalej. |
A mi po głowie chodzi jeszcze jedna rzecz.... Kiedyś było tak, że z zachodu do nas można było wwieść każdego starocia, ale już wywieść na zachód to był problem. Nawet na zlot jak się chciało jechać Junakiem, to trzeba było pozwolenie od ministerstwa dostać... No chyba, że się przepisy zmieniły. Na niemiecką autostradę, to bym w życiu nie pojechał czymś, z czego może kapnąć olej itp...
|
Szkoda że organizatorzy nie pomyśleli o tym. Fajnie że jest jakieś zaskoczenie bo wszyscy obstawiali Ural albo Maroko. Jednak organizator powinien przemyśleć sprawę przed podjęciem decyzji. Wprawdzie Złombol to zabawa i celem (pomijając oczywisty-zbiórka kasy dla dzieciaków)jest sama jazda a nie dotarcie z pkt A do B, lecz co to za frajda 700km dziennie nysą po autostradzie robić? Pamiętajmy że na 2500km mamy 4 dni. Co to za frajda płacić horrendalne mandaty? Czyżby organizator zmienił stosunek do imprezy? Czyżby zapomniał o tym co jest ważne? Czyżby postawił na "Im dalej tym lepiej"? Bo jeśli tak, to ja się z tego wypisuję.
|
Muszę przyzna iż i ja wolałbym gdzieś bliżej.
Jeszcze nie wiem co uda mi się przygotowac poloneza, wiata, trabanta czy wołgę bo na niej by mi najbardziej zależało. Pożyjemy zobaczymy. |
Cytat:
Nie wiem jak obecnie traktowany jest wyjazd w granicach UE... |
Cytat:
|
Cytat:
|
A skąd ma ten biedny celnik wiedzieć ile warte jest auto?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:29. |