![]() |
Mysle ze pan Holan tak był oburzony reklamą kontaktu "ospel" iz postanowił z na zawsze skazać swoich klientów na towar, ktore produkuje jego firma. Mogliby w tych produktach nie znaleść ani jednego rozwiązania z Twojego artykułu co przecież mogło by ich wkurzyć. Albo co gorsza swiadomi swoich racji mogli by bezczelnie ow produkt reklamować!
Zenada - choć to bardziej jest smieszne. Zaluje ze cokolwiek tam kiedyś kupilem. |
jakiś czas temu był u mnie po usługę motocyklową klient F800GS i tak se gadalim ... jak zeszło na Holana to skwitował, że już nic tam więcej nie kupi i że powinna się firma owa reklamować jednym sloganem: 'Holan - profesjonalne wkurwienie motocyklisty przed podróżą'... z niejednych ust słyszałem niestety to samo.
ale ... to nie o Holanie piosenka. matjas |
A ja nic nie kupilem i nie kupie.Do poki mnie stac doputy zostane przy TT.Tam klient nasz pan.A jak mnie nie bedzie stac,to bede sam improwizowal
|
Pięknie i fachowo napisane! Brawo
|
Cytat:
Gdzie fabryka, gdzie sklep i po ile to ? |
Cytat:
Warto było :D :) Cytat:
Cytat:
Zdrowia! :hello: |
Cześć,
Czy komuś się ostał owy poradnik "Życiowe porady gmolarza - stelazysty" ? ... bo strona nie działa :( |
już gdzieś było o tym .. . spróbuj na priv do Pastora napisać .. ;-) wiele "ątków" się wykasowało ... :-(
|
Mozna ten poradnik zalatwic. Tylko ze my nieznajomym nie dajemy ;) Jak sie przywitasz, pokazesz buzie, postawisz flaszke, druga, to sie zastanowimy i moze droge wskazemy
a priva nie napiszesz, Pastora tu juz nie ma |
eee , wierzę że zagląda ... , nie może nie zaglądać przecież ... więc pewnie zagląda ....:D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:59. |