![]() |
zerwanie tego w MZ to częsty przypadek. siedzi tam za mała śrubka wkręcona w aluminium. nie wytrzymała pod felkowym pędem (masa X prędkość)
tu zdjęcie wykonane przez Felka podczas przygotowań do wyjazdu ;) http://img687.imageshack.us/img687/8753/img4125x.jpg |
Felek ma parę w nogach. Słyszałem, że kiedyś hamulce w Jelczu wykończył.
|
Najnowsze wieści od Felka :)
Nie ma miejsca na wszyskich okolicznych kempingach. Szukalismy godzine. W dupie, spimy w hotelu. Luksus dupe urywa wczoraj dykta za 5 dzis monte carlo za dyche Calimanesti polowa zaliczona |
Kolejne wieści z trasy, tym razem od Elutki :
Jestesmy twardzielami :) wczoraj w nocy zaliczylismy gorskiego offa na Transalpinie! I otarlismy sie o Urdele :) Kiub w swoim zywiole na szutrach obudzil w Kartonie nowe zycie staruszek przezywa z nami 2 mlodosc i rewanzuje sie nie protestujac :) Kant i BMU z nami , reszta pojechala dolem cieniasy pozbawione afrykanskiego ducha ;( dzis po raz pierwszy obudzilo nas slonce peklo 1100km wiec nastroje pelne optymizmu widac ze trzymacie kciuki dzis atakujemy Burgas dzidaaa Drum Bum! |
ze strony złombola:
"17:00 Pomimo złej pogody 4 ekipy decydują sie na pokonanie trasy transfogarskiej. 19:20" to już wiemy które ekipy powodzenia |
No, Twardziele! brawo! Ciśnijcie te pudła. Niech tez zobaczą troche tego swiata...
|
Cytat:
Do niedawna Transalpina bywala powaznym wyzwaniem, ale Rumuni ja systematycznie asfaltuja od poludniowej strony. Trasfogarska, albo jak kto woli transfogaraska zostala wybudowana znacznie pozniej, w latach 70 XX wieku i od poczatku byla asfaltowa. |
Wieści z trasy - BMU Zauber team
Jesteśmy 130 km przed bułgarską granicą, pogoda piękna, Dacia daje rade. Wczoraj przejechaliśmy transalpine:) Gory fogarskie ekstra. Pozdrowesku:D |
Fotorelacja z porzegnania
10 Załącznik(ów)
cześć I
|
ja swoją fotorelacje z katowic wrzuciłem do innego wątku na grupie śląskiej - wrzucić też tutaj?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:41. |