![]() |
Cytat:
He he Felku fajnie się wstrzeliłeś, ponieważ mąż mojej koleżanki z pracy sprzedaje taką DT 125 ale nie wiem jak mam Wam tutaj wrzucić foty bo ja taka pierdoła trochę jestem :o :p Jest, śliczna, czarna z 2003 roku i wygląda jak dla mnie... jak nowa... nawet powiem szczerze, że trochę szkoda by mi jej było... przysiadałam się kiedyś do niej ale jest za wysoka dla mnie i musiałabym ją troszkę opuścić na lagach... potrzebuję ze 3 cm :D no może dwa... może Hubi wrzuci foty bo wysłałam do niego mailem tego śliczniaka... Dzięki chłopaki za pomoc :p |
Maciuś, nie chcę zaśmiecać spotkaniowo-wyjazdowego wątku, ale jeśli to nieodparte pragnienie kupienia sprzęta zrodziło się pod wpływem planowanego sierpniowego babskiego weekendu treningowego, to się nie stresuj - negocjuję wypożyczenie dla Ciebie na ten wyjazd naszej szkolnej DRki125. Pojeździsz, pobawisz się, zbierzesz doświadczenia, pouczysz i łatwiej będzie Ci wybierać docelowego brudasa :)
Co więcej wsadzimy Cię na nią wcześniej kilka razy, abyś mogła trochę się oswoić z maleństwem :):) Jeśli zaś nieodparte pragnienie jest niezależne od planowanego Weekend FEMduro No Fear Party :rules: :D to nie czytaj tego powyżej.. ;) ..a może bardziej uniwersalny Dominatorek??? :D |
Cytat:
Gang Szalonych Domin lub jak wiatry z Helu niosą "ryczące 250" zaczyna coraz bardziej przyzwyczajać się do terenów leśno - piaszczysto - żwirowych i przyznam że już czekamy na kolejne FEMduro spotkanie. Kiecki wyprasowane, czekają na sierpniowy weekend :) Wrrrrrrr.... będzie się działo ... |
oj tak nasze Domi są naprawdę dzielne!!
no i na pewno gang przejedzie się na mazury w sierpniu - ja sie piszę |
Ucusiu, Dona,
chętnie skorzystam z takiej propozycji... jestem Ucku bardzo wdzięczna za Twoją zapobiegliwość w temacie mojej nauki, widać, że "matka kwoka" myśli o wszystkich swoich kurczątkach, nawet tych "jeszcze niedorobionych" :D zapytaj proszę chłopaków czy pożyczą mi tą DR-kę?? chociaż zawsze byłam zdania "nie jeździj na nie swoich sprzętach" - taką mam kurna zasadę... będę musiała mocno się zmuszać żeby ją złamać :D ja nawet jak kupuję moto to jeżdżę nim dopiero wtedy kiedy za niego zapłacę... nawet jazdy próbnej nie robię, "jaki jestem pojebaaaany...." powiedział orzeł wsmarowując sobie masło z kanapki w obrośniętą piórami klatę :D Dobra nie zanudzam... ściskam Was laski i czekam na jakieś wieści od Ucka... co, jak, kiedy, ile, z kim i wogóle o co caman :p pozdrosy Maciuś |
Jak coś będziecie robć to może i ja się w końcu załapię :)
|
no to przyjeżdżaj, a nie gadaj
|
Ucku!!!!
czy weekend Lejdisowy w sierpniu aktualny? wybywam w dzicz w związku z czym stracę łączność z cywilizacją, a nie chciałabym aby ominęło mnie szkolenie jak zeskrobane błotko na buźkę nakładać aby właścicielka DOmina godnie prezentowała się na 2kółach ;) daj znaka czy są jakieś szczegóły... pozdrawiam od morzaaaaa, oj wiałooooo |
oczywiście aktualny :at::at::at:
jak tylko odbiorę moto z lazaretu, to natychmiast skoczę tam wytraskować nam offa (napiszę wtedy co poza piachem, śliską łąką i błotem.. ;)) spanie nad jeziorkiem (to już standard) generalnie: trening! trening! trening! i na 90% 3 weekend sierpnia |
Cytat:
Pozwólcie drogie Lejdiski że wtrącę swoje 5 groszy, jestem przeszczęśliwa że to co się zrodziło w Kwidzynie będzie miało swoją kontynuacje. Ja podobnie jak Megi wybywam i przez najblizsze 2 tyg (licząc od piątku) nie będę miała ochoty i możliwości usiąść do kompa. Podejrzewam że przez ten czas będą tu się odbywały ustalenia burzliwe dyskusje i modyfikacje dla tego jeśli takowe będą brane pod uwagę (a chyba Królowa ;) kochająca swoje robaczki nas wysłucha) - ja nie umiem sobie wyobrazić takiego sptkania bez ziemiaków z ogniska i tańcy przy nim ;) :kumbaya: - a jak ognisko to i namioty - może uda się tym razem ulokować nas gdzieś gdzie istnieje opcja dla mniej wymagających - i pobudka w bardziej humanitarnych godzinach ;) - Ucuś jak już będziesz wytyczać traskę to proszę byś przewidziała opcję dla uciekinierów - lub tych bardziej obolałych ;), którzy mogą chcieć troszkę szybciej zjechać ( tak jak to było w Kwidzynie jak się po obiadku zawinęłyśmy ;) ) Moja różowiutka kiecka już wyprana :o luzuję się, i nastawiam na pozytywny weekend. Ładuję baterie na wygłupy i rycie terenu a przede wszystkim babską integrację!!!! :lobby: O kurcze już się zaczyna wymyślanie .... ale to Lejdiskowe spotkanie i pewnie wszelkie babski zachowania pewnie będą mile widziane :) a fakt że żaden facet nas nie będzie w nich blokował podoba mi się najbardziej :Thumbs_Up: Organizacyjnie Dominki nie są na kostkach, i będziemy na kołach dojeżdżać jeśli w piątek to po pracy - czyli jakoś na wieczór zjedziemy. Kurcze ale będzie się działo :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:02. |