![]() |
Mucha pozdrowienia od Pani Krysi :D
Angielska przyczepa przerobiona na domek letniskowy, jest naprawdę :Thumbs_Up:;) |
Karlos a w sobotę to nie minołe¶ 2x RD04 i 1xRd07, z kim¶ migneli¶my i niewiem z kim ??
|
Jam był :D
Pierwszego dnia trochę latali¶my po okolicy, bo koleżka ma hopla na punkcie Cerkwi i chciał nam koniecznie kilka pokazać;) PóĽniej było już zupełnie inaczej:at:;) |
Czyli to ty z plecaczkiem na ciemnym malcowaniu Afry byłe¶?
To my się zaczymali a ty pojechałe¶ w pizdu a ty zdrajco machnełe¶ i tyle Was widzieli. Jechałe¶ w tow. jaki¶ szosofcóf. A tak całkiem serio mam nadzieję że podobały się bieszczady ja byłem tam wiele razy ale z chłopakami miejscowymi odkrywam je zawsze na nowo. Szkoda, że widziałe¶ pewnie w większej czę¶ci t± turystyczn± zblazowan± czę¶ć, a my to ogl±damy już trochę z innej strony:).(Tak my się wpakowali, że mało brakło a trzeba by było co¶ na g±sienicach do pomocy :)) |
Cytat:
Do tej pory jeĽdzili¶my do Wetliny, tylko tym razem zabrakło dla nas miejsca :Sarcastic: |
Czy szanowne grono może ma jaki¶ fajny namiar na domki w okolicach Wetliny, Smerka lub Kalnicy. Szukam czego¶ dla 8 osób tak do 30zł za osobę.
|
Cytat:
|
Cytat:
http://www.bieszczady.pl/?catID=597&offerID=101 Domki, małe, duże , namioty, co tam chceta, ceny normalne;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:16. |