![]() |
:hello:
Z OSTATNIEJ CHWILI! Firma Marabut ostatecznie udzieliła upustu 20%, oraz dodatkowo roześle zamówione namioty bezpośrednio do Was na swój koszt! ( Pozdrawiam Panie Darku! :Thumbs_Up: ) Ci, którzy zdążyli wpłacić już pieniążki otrzymają stosowny zwrot nadpłaty. Ci, którzy nie zdążyli jeszcze wpłacić, niech odejmą od ceny katalogowej - 20% i to wszystko. Kasa nadal na moje konto. Jeśli dziś pozostali dokonają wpłaty, to jutro dopinam sprawę do końca i do końca tygodnia macie namioty w domu! |
W dniu jutrzejszym zamówione namioty zostaną rozesłane.
Teoretycznie w piątek powinniście mieć je u siebie. A już myślałem, że nic z tego nie będzie... :) Jutro postaram się załatwić korekty nadpłat. |
Piter wielkie dzięki, do mnie już dotarł:)
|
I ja bardzo dziękuję. Właśnie dojechał. Stawiam browary jak tylko będzie okazja. Pozdrawiam.
|
dery!
Skontaktuj się czym prędzej z firmą Marabut! Kurier chyba stracił orientację w terenie, a Twój telefon milczy. Wszystkim pozostałym dziękuję za sprawnie przeprowadzoną akcję!:Thumbs_Up: |
piotr_3miasto wielkie dzieki!
wlasnie dostalem cynk, ze namiot dotarl do domu. ja niestety jeszcze na obczyznie.. pozdroowka! /dery/ |
Piotr_3miasto, troszke jestem spoznialski... nie daloby sie odswiezyc tematu?
wzialbym jakas dwojke marabuta. Nie musi byc 20% znizki zaraz ... |
Po niedzieli dam znać, czy będzie dla nas jeszcze jakaś promocja, oraz na jakich warunkach.
|
Przepraszam za opieszałość w sprawie tematu, ale robotą przywalony jestem!
A więc do rzeczy, możemy przeprowadzić II edycję promocji!!! Warunki są następujące: - muszą być chętni na minimum pięć egzemplarzy z oferty firmy - rabat taki, jak poprzednim razem -20%:Thumbs_Up: Mogą wystąpić problemy z dostępnością niektórych modeli (sezon w pełni), dlatego po wstępnym zamówieniu nastąpi jego potwierdzenie. Chętni wystąp! http://www.namioty.pl/ |
Witam,
Czy to jeszcze aktualne? Byłabym zainteresowana kupnem namiotu Marabut Gwinea. Pozdrawiam, I. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:35. |