![]() |
Słuchajcie chłopaki!! Już to chyba pisałem - ale podkreślam że można przyjechać sobie dzień wcześniej na start- załatwić sobie dosłownie kilka metrów od miejsca startu - w stadninie koni nocleg i raniutko wypoczętym śmignąć na trasę!
http://www.gliszcz.eu/ Tu są informacje na temat noclegowni. Powoływać się na "rajd pałuk"... |
Cytat:
|
Cytat:
Co ty na to ? Ps . A tak w ogóle to mam na imię Andrzej i jestem współorganizatorem tego zamieszania . Witajcie !!! :beer2: |
Mi pasuje, nawet bardzo. Chętnie skorzystam jeśli można.
|
Pomysl godny uwagi.
Jeszcze jedna sprawa, mam nadzieje ze na trasie rajdu bedzie jakas benzniarnia. Nie ma szans zrobic wr'ka 200km na jednym baku :D |
Na 122kilometrze zjeżdżając z trasy 400metrów będzie orlen. Bedzie to zaznaczone na mapie.....:-)
|
Będzie pare Tenerek, może rozwiąże się spór XTZ- AT? ;)
|
Jak będzie po deszczu to może podzielimy na tych co dojadą i na tych co odpuszczą? hehe......
|
Dodałem dziś do strony "Księgę Gości" . Mam nadzieję że ułatwi ona bezpośredni kontakt pomiędzy uczestnikami z różnych for , choćby w celu wspólnego wynajęcie domku na mecie ;)
|
ktoś może podać konkrety tego zlotu??? jaki termin i takie tam ten link nie działa......... a tak przy okazji organizujecie jakiś zlocik taki samych afryczek........))))))))))) tak z ciekawości pytam...........
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:31. |