![]() |
Cytat:
R1100GS 2 x duze pancerniki=95cm :rules: |
Cytat:
|
Cytat:
|
:)Jasna sprawa. Nie kładłem w swojej wypowiedzi żadnego nacisku na swoje kufry ani ich konstrukcji dlatego że to nie watek o Pancernikach. Nawet nie padła ta nazwa:).
Podejrzewam że Zegi których używałeś nie były nitowane tylko zgrzewane. |
Tak, zgrzewane. Rozpadły sie. Rozpadły by sie na parkingówce. Nity pewnie się nie urwą tak łatwo.
|
ja zato miałem okazie widziec jak koledze Mio nitowany kufer rozleciał sie i rozłożył jak kartonik na wszystkie strony zajebiscie to wyglądało :). Ja mam spawane i jak trzeba to nawet motocykl na nich postawie. np. by gume zmienić. Pare razy też się oparłem całym ciężarem na nich i całe są do dziś do tego spawane wody niełapią a te nitowane czy zgrzewane to licho z tym mimo slikonów i innych cudów.
|
1 Załącznik(ów)
|
Ok, wyłuszcze moje trzy grosze odnośnie spawania i nitowania w nowym wątku o nowych Pancernikach. Ale to za kilka dni bo jeszcze nie gotowe.
|
Podos tu masz wiecej foto http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=529179
|
kufry
[quote=TROJAN;85999]Jest taki magik , robi super wytrzymałe kufry i stelaże .....
Na forum www.transalpclub.pl ma nick Hiszpan11 Możesz podesłać namiary na Hiszpana 11, w sprawie kufrów chciałbym się z gościem skontaktować bezpośrednio, a poprzez forum trampków bez zalogowania to chyba nie da rady. Sie ma |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:19. |