![]() |
Cytat:
Fabrysznie zegary sa... czarne i na zewnatrz i w srodku.:cool: Wsadzony tam jest kawalek bialego plastiku, ktory odbija/rozprasza swiatlo zarowek. Takie prawie biale. Tam gdzie swieci na zielono, zarowki maja zalozone zielone kondoniki. No, nie moge sie doczekac tej relacji z wycieczki. Pisz zaraz, nie daj uciec wenie :D Aha, Artu, jak sobie wsadzisz 5W zamiast 2W, to raz, ze bedziesz swiecil jak autobus, a dwa, ze przyjara ci sie ten bialy plastikowy "odblysnik" :( |
Zaraz, ale po co zakładać kolorowe ledy! Pod czach± jest pokrętło - selektor wyboru koloru pod¶wietlenia. Ewentualnie żarówki zanurzyć w Tokaju:haha2::D
|
Wiedziałem, że to tak się skończy:-)))))))))))))))))))))))))
|
Może za szybko czytałem i st±d taka odpowiedĽ - może komu innemu się zda.
|
CALGON, Ja zakładałem u siebie białe LEDY, bo żarówki ¶wieciły za słabo. Możesz kupić białe, zielone,żółte, niebieskie. W elektronicznym na Tęczowej masz spory wybór LED-ów w gotowych oprawkach.
Wybebesz zegary, to zobaczysz jakich potrzebujesz. |
Cytat:
|
To ja też bym zakupił Tęczowe diody. To musi być czad. ;)
|
No i się rozkręcili :). Nie chodzi o tuning vel golf II, z pod¶wietlonym na niebiesko podwoziem, pędz±cy bez wydechu i z domow± kolumn± diory, po główej ulicy Mielna w sierpniu..
LEDY można włożyć żółte - wtedy uzyskasz efekt tradycyjnej żarówki. Ewentualnie można dać białe, ¶wiec± mocniej, ale na własnym przykładzie widzę, że do afryki ¶rednio pasuj±. Swoj± drog± Tęczowa i sklep pełen kolorowych diodek, żaróweczek i przewodów brzmi cukierkowo. R |
W Rd03 też chce zmienis żarówki pod¶wietlenia na ledy .
Czy takie sie nadadz± ? Rozmiarami prawie to samo co oryginał . http://allegro.pl/zarowka-led-t8-t10...689458229.html Nie chce żadnego agrotuningu tylko ładnie pod¶wietlić Może kto¶ polecić jakie¶? |
Co¶ mnie się wydaje że nie z takim osadzeniem.
Raczej masz osadzenie żarówki okr±głe z dwoma cyckami. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:25. |