![]() |
Cytat:
|
Coś mi się wydaje, że będzie bardzo... kameralnie.
|
Cytat:
|
No chyba ten majowy deszczowy termin był jednak lepszy
Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka |
Nie Łukasz, nie był lepszy :cold:
|
Eee tam. Na wszystkich byłem i zimno mi nie przeszkadzało, a teraz jak w czerwcu to mam nieobecnosc
Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka |
10 Załącznik(ów)
Byłem, to był kameralny zlot. Dziękuję organizatorom :) miło było pogadać o podróżach i nie tylko.
|
Witam, bylem pierwszy raz z ekipą na zlocie namówił naszą 3 znany na forum Ziutek. Było super zlot kameralny ale atmosfera bardzo fajna i mega ciekawe miejsce. Podziękowanie dla organizatorów.
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Bardzo się cieszę, że jesteście zadowoleni i mile spędziliście ten czas. Bez względu na liczbę osób liczy się atmosfera, którą wspólnie tworzymy, budujemy i to ona powoduje uśmiech na twarzy :) Dołączam się do podziękowań Szymona - dziękuję również organizatorom, którzy pomimo wielu trudności stanęli na wysokości zadania i sprawili, że kolejna edycja naszego spotkania zakończyła się sukcesem :Thumbs_Up: To teraz widzimy się w Białej :) |
12 Załącznik(ów)
Dzięki wielkie wszystkim, którzy byli, było kameralnie ale w pytę jak zawsze.
Na aukcji charytatywnej udało się dla naszego beneficjenta zebrać 11850 zł, to bardzo wydatnie wspomoże jego rehabilitację. Załącznik 135972 Załącznik 135973 Załącznik 135974 Załącznik 135975 Załącznik 135976 Załącznik 135977 Załącznik 135978 Załącznik 135979 Załącznik 135980 Załącznik 135981 |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:06. |