![]() |
Suwaki muszą być takie, a nie inne mimo ,ze denerwują.Sakwy służą również
na wyprawy po szutrach , kamieniach i w zapyleniu. Za tydzień masz kupę kurzu wszedzie i innych nie zamkniesz, ani metalowych ani z drobniejszymi ząbkami |
ma takiego tuarega ale chyba tylko dlatego ze dostalem od sprzedawcy razem z motocyklem - sakw bocznych jeszcze nie uzywalem wydaje mi sie ze do 100km/h nie beda fruwaly :)
przy maxymalnych skretach kierownicy przeszkadza jak wszystkie torby jakby ktos chcial obejrzec w stolicy polecam sie pozdrawiam |
Właśnie zamówiłem zestaw z Polo, jakoś niedługo powinien dojść. W swoim czasie podzielę się oceną bo będę miał okazję dobrze to przetestować.
|
i jak tam Michasso ten tankbag z polo?
|
Dołączam do pytania o tankbag z Polo - też sie rozgladam za jakimś worem na bak
|
|
A mnie nurtuje pytanie co dzieje sie z lakierem pod tymi sakwami. jak tam najdzie kurz i jakis piasek to pod wplywem drgan zbiornik bedzie matowy.
|
zgadza sie - lakier moze sie porysować. mam ta torbe HG bez magnesow i troche mi sie porysował zaraz obok wlewu.
nie mialem tego z torbą na magnesy. dlatego tez wracam do tego typu tankbagów. zawsze taki lakier mozna wypolerować |
Kupno Bagstera załatwia sprawę :)
Albo folia bezbarwna ... |
Żeby lakier nie ucierpiał to się go okleja, jedni używają folii transportowej inni taśmy malarskiej (z pvc).
pozdr newrom |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:30. |