![]() |
U mnie wytrzymały sezon. Grip fatalny w teren. Koszmarnie śliskie. Raczej jako miejskie lub podejściowe po twardym. Na śliskim szło się zabić, przyczepność niemal żadna. Na plus że były wygodne.
|
Bardzo dziękuję Pany za tak wyczerpującą lekturę. Wszystkie sugestie biorę pod uwagę. thx
|
Mam T-rexy od 6miesięcy i jak najbardziej są to buty miejskie ;)
|
Cytat:
|
Znowu będę musiał kupić buty
|
Ja polecam Merrel, używam MERRELL MOAB2 LTHR GORETEX i nie znam się na butach ale sporo chodzę, dziennie średnio ponad 10km i te po roku używania dzień w dzień wyglądają jak kupowałem. Nie śmierdzą więc lato czy zima wszystko działa. To kolejne jakie używam Merrele i wsio w porządku.
A do biegania polecam Asics (modelu już nie pamiętam a metka się starła) w tej chwili przebiegłem w nich ponad 2500km i nie wyłazi palec ani nic się nie rozpadło i podeszwa jeszcze cała, ale biegam głównie po plaży. Polecam. |
Haix
tylko Haix nie ma co szukać miodu w d..ie. Zdarłem dziesiątki par butów na marszobiegach najczęściej w ciężkim terenie bo nie lubię asfaltowych ścieżek. Salomony, Salewy, Merelle Scarpy cuda na kiju. Odklejone podeszwy, rozlezione szwy no jakościowy szajs. Żaden nie wytrzymał i nie dal tyle komfortu co Haix. Lato zima bez znaczenia już zdzieram trzecią parę Haix Black Eagle. Trzecia para bo zdarłem podeszwy do łysego i w zadnym bucie nie było żadnego uszkodzenia wynikającego z braku jakości. Ja mam wysokie bo lubię. Są też niskie. Tak biegam w nich też. Ale mało bo biegać nie lubię. Ale przebiegłem w nich Runmaggedon 2 razy. Przebiegł bym myślę i trzeci w 2020 ale no Covid i się nie odbyło. |
Sporą ofertę Haix ma armyworld (i bywają dobre wyprzedaże).
|
Biegać nie lubię i przebiegłem runmagedon dwa razy :-) dobre :-)
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:20. |