![]() |
Jasne. To było demo :D.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zapewne Jura.. ;) Dużo tam jest ciekawych miejsc do jazdy z dala od lasow czy rezerwatów.
Matjas.. jestem z Tobą i mówię NIE komieniolom..;) Jak nazwa wskazuje tam się kamień łupie a nie dla relaxu trialem jeździ. A do Twojego zestawu Matjas to bym zamiast kanapek to toruńska wrzucił na ognisko i grule..;) |
Ja bym prosił o lajcik,chciałbym spróbować puki jeszcze siedzenia się utrzymam a będzie to moja dziewicza jazda na trialu
|
Cytat:
|
Zaklepane 6 miejsc 2x3 łóżka - Rzędkowice, Jurajska 72, Dom Wsród Sosen.
Cena za weekend za wszystko 600PLN Na miejscu ognisko dooporowo, kuchnia dostępna. Za dodatkową opłatą sala kominkowa jakby się luksusów zachciało. Wyjazd z lokalizacji na tyłach domu - prosto w polne drogi. weekend przed świętami - 26-28.03.2021. Przyjazd w Pt, wyjazd popołudniem w niedzielę. Zrobiłem prosty track w opcji rozwojowej - narazie 20km. Trochę, pól, troche lasu, trochę skałek. Myślę, że będziemy improwizować już na miejscu. Tyle narazie. Proszę o potwierdzenie uczestnictwa - Strobus, wiadomo. Trzymamy miejsce i mamy nadzieję, ze po 10tym marca będziesz miał dobre wieści. Czego z całęgo serca życzę. Póki co módlmy się o pogodę. M |
Wszystko pasi. Ja będę.
|
Ja też
|
Trialówka wpadła Gilu? Nie chwaliłeś się. 👍
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:36. |