![]() |
Ja zalozylem givi, by były na miękkie sakwy i ochronę przed paciakiem. Wybrałem je bo demontaż trwa 1min i mogę jeździć bez, albo założyć oryginalne kufry boczne ( mocowania stelaży nie kolidują z kuframi bocznymi). Dałem 700zł z przesyłką.
|
Cytat:
Zamówienie zrobione 31 grudnia. Fakturę proforma przysłali. Kasa wpłynęła na polskie konto fullgarage 3 stycznia. Potwierdzili telefonicznie, że mają kasę. Trochę długo się się robi... i zaczynam się niepokoić. Gdy dzwoniłem to człowiek o imieniu "Radek" powiedział, że nie dostał jeszcze towaru z Bumotu. Czy mieliście jakieś problemy z dostawami z fullgarage ? Czy są wiarygodni ? Czy przysyłają link do śledzenia przesyłki ? |
Weź to na spokojnie, daj im jeszcze tydzień.
Tak, ja dostałem link do śledzenia. |
Dziś przyszły miękkie sakwy Extremada i stelaże Bumot.
Zważyłem wszystkie akcesoria by dowiedzieć się ile kg dojdzie gdy ubiorę NAT (v Standard). No i okazało się, że same sakwy + stelaże 12kg na pusto !!! Tak więc : NAT 226kg -------------------------------------- Bagażnik OEM 3,5kg Stopka centralna OEM 3.5kg Gmole Heed 8kg Sakwy Bumot + stelaże 12kg Co razem daje wynik 27kg akcesoria. NAT w raz z akcesoriami 226+27 =253kg !!! Tak niestety to wygąla w realu. |
Jak Gs :-)
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
|
Cytat:
W ręku zawsze możesz się odchudzić 27 kg i jesteś na 0 wtedy |
Tak z 15 to bym chciał ... więcej już chyba nie :)
|
Odświeżam wątek.
Dziś założyłem stelaże symetryczne z firmy Fullgarage. Z uwagi na wakacyjne zawirowania urlopowe musiałem wykazać się cierpliwością ponieważ zajęło to trochę czasu. Przez cały czas miałem kontakt z Radkiem i ba bieżąco otrzymywałem wszystkie informacje. Stelaże dziś założyłem, zajebiste. W październiku na TET na pewno się przydadzą. . |
Cytat:
Rewelacyjnie będzie jak się podzielisz (po przejechaniu TETa) z nami zdjęciami i opisem. I czy stelaż się sprawdził w terenie? ;) Czekamy zatem :Thumbs_Up: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:22. |