![]() |
[QUOTE=wierny;681309]Towaru jeszcze nie ma , ale w kolejce po niego , można by się już ustawić.:D
1.albos78 2. wierny 3. Bałtrok Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka |
1.albos78
2. wierny 3. Bałtrok 4. Ciaman |
1.albos78
2. wierny 3. Bałtrok 4. Ciaman 5. Moto-Bandit (do RD04) |
1.albos78
2. wierny 3. Bałtrok 4. Ciaman 5. Moto-Bandit (do RD04) 6. Mallory - dla kolegi |
1. albos78
2. wierny 3. Bałtrok 4. Ciaman 5. Moto-Bandit (do RD04) 6. Mallory - dla kolegi 7. Rafał_RD- (RD07) |
Produktu jeszcze nie ma, a lista już się tworzy:D. Nic tylko kasę zgarniać i uciekać z kraju.... ale skoro stopka nie za miliony, to chyba sobie odpuszczę :fool2:
A propos stopki, to faktycznie udało się zakupić nową. Dzięki za ogarnięcie tematu Miachau :Thumbs_Up:. Muszę przyznać że jest to cholerny kawał żelastwa z przerażającą ilością różnych pierdółek i do lekkich nie należy. Kolejna wada to konieczność demontażu kolektora w celu jej zamontowania. Ogólnie jest kilka rzeczy które można poprawić, zmienić, usprawnić. Priorytetem będzie waga, sposób montażu, odpowiednie wyprofilowanie i wąs do łatwego wrzucania na nią Afry. |
Odkupcie od Wasyla project...on był prosty i zaj..sty ;)
|
:Thumbs_Up:
Cytat:
|
Eee tam, takie pójście na łatwiznę...
Dajcie się wykazać :) Nie widziałem tej stopki od Wasyla ale ktoś pisał że wzorowana na ori. |
4 Załącznik(ów)
u mnie sie takie cos poniewiera... brak tulejek ślizgowych...
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:34. |