Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Dni Jakuba Wędrowycza (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=36799)

Tolecki 31.03.2020 21:10

Bardaki bendo?

Jesli będziecie tam pili Jakubowy bimber to nie wielu z was do domu wróci.

Dario 31.03.2020 22:47

Cytat:

Napisał Graz (Post 674933)
I ja! I ja, całego Pilipiuka wyczytałam!!!! Bimbru nie piję, ale perła chmielona nie pogardze, na pohybel Bardakom - hahaha!

PS. mam tutaj taki maly problem... nie mam lancucha krowiaka, ktos cos..hmm..?? :)

Kupię wiekszą partię u ajenta. Podzielę się z Kolegami:)

ATomek 31.03.2020 22:56

łańcuch krowiak to męska rzecz..
Bimber, perła, kwasior, nie ma znaczenia co. Ważne jest ich planowe unicestwianie!
Jednemu więcej, drugiemu mniej, ale w połączeniu stanowimy zagrożenie!

ATomek 01.04.2020 10:06

Możesz mieć cycki i co tylko, nawet brodę. Im większy absurd, tym bardziej wtopisz się w tłum cudaków Jakubowych :D.
Z tym łańcuchem to bardziej chodziło mi o tę kłódkę na końcu. To straszna broń i wymagająca pewnej ręki.

"Dla podkreślenia wagi swoich słów rąbnął nim w stół...

-Barman. Kolejka dla wszystkich, co nie są uzbrojeni i siedzą tyłkami na krzesłach- spiżowy głos wójta ostudził emocje.
Łomot zadów jednocześnie opadających na dermę zabrzmiał jak wystrzał.
Wszelka broń zniknęła jak zdmuchnięta.
-Dobra. Wklepiemy im za chwilę- powiedział Jakub sięgając po darmową flaszkę..."

wilq.bb 01.04.2020 13:49

Szanowni w ramach lekkiego odmóżdżania od ś"wirusa" - ja wiem, że każdy potrafi w jutuby, ale może dzięki temu pełnemu emocji opowiadaniu, jeszcze ktoś z poza aktualnych zapaleńców wykorzysta czas na poznanie historii omawianego tu bimbrownika-amatora :)
Miłego słuchania przez ponad godzinkę :)

Dario 01.04.2020 21:51

Jako miłośnik-fanatyk Jakubowy mam wszystkie 9 audiobuków w telefonie i slucham losowo wybranych rozdziałów, gdy chwilowo nie mam nic nowego do słuchania :)
A łańcuchem krowiakiem obowiazkowo trzelba się owinąć! Dodatkowo gumofilce, czapka uszanka i czarna kurtka mundurowa ss z oderwanymi dystynkcjami...

Dario 02.04.2020 12:16

1 Załącznik(ów)
Pozdrowienia dla wszystkich miłośników Wędrowycza :)

wilq.bb 03.04.2020 17:03

Od wczoraj w ramach kwarantanny od kwarantanny czytam ebook "Karpie bijem" - jest moc wiedzy w tej książce - takiej jaką lubimy, trochę nie wygodnej, mocno z czapy - no taka intelektualna tszoda, dzida i najepka.
Wieczorem wyjdę do piwniczki po bimberek... Ku zdrowotności oczywiście 😁

Niech moc łańcucha krowiaka będzie z Wami no i lać Bardaków....

Wysłane z mojego Moto G (5) przy użyciu Tapatalka

ATomek 14.07.2022 10:25

1 Załącznik(ów)
PAMIĘTAM O JAKUBIE, JAK MAM TROCHU W CZUBIE

Pewnie wszyscy wiedzą i wszyscy będą, ale zawsze musi być ktoś, kto takim przypomnieniem wnerwi tych, co nie wiedzą i nie mogą pojechać.
Przejeżdżałem tamtędy tydzień temu i wpadło mi w oko takie zaproszenie.
Znam jednego abstynenta, który musi to zobaczyć

Załącznik 117616

Dario 15.07.2022 19:47

Cytat:

Napisał atomek (Post 787559)
pamiętam o jakubie, jak mam trochu w czubie

pewnie wszyscy wiedzą i wszyscy będą, ale zawsze musi być ktoś, kto takim przypomnieniem wnerwi tych, co nie wiedzą i nie mogą pojechać.
Przejeżdżałem tamtędy tydzień temu i wpadło mi w oko takie zaproszenie.
Znam jednego abstynenta, który musi to zobaczyć

Załącznik 117616

jadę!!!!!!

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:27.