![]() |
Nastepnym razem zacznij od nas. Łatwiej będzie skończyć :P
https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3585290.html |
Głupie pytanie - a czy numer na główce ramy zgadza się z tym w papiurach i na tabliczce znamionowej?
|
Nie do końca głupie. Poczekajmy na rozwój wypadków.
|
Cytat:
Sorki że tak skakam po forach ale po prostu jakoś mi wyleciało że tu też jestem zarejestrowany, jestem też na innym ale może by warto się skupić na jednym forum. Jeszcze raz dziękuję. |
Czyli bez lampki-czolówki do diagnosty nawet nie podjeżdżaj 😀 dobrze że story się dobrze zakończyło
|
Cytat:
Szkoła podstawowa. |
Cytat:
Na Twoim miejscu żądałbym teraz zwrotu kosztów powtórnego przeglądu i usunięcia zapisu z bazy danych (nie wiem, czy z poziomu diagnosty można to zrobić). Nie żebym miał cos do diagnostów - wykonują swoją pracę i każdemu może zdarzyć się błąd. Jednakże błędy należy naprawiać. Napisz jak sprawa się skończyła. |
Panie i Panowie, przegląd zakończony sukcesem, pierwszym razem diagnosta był zalatany i może dlatego jakoś tak się skończyło, teraz jak już mu pokazałem że jest numer na ramie było ok. Spokojnie, za pierwszym razem nie wziął zapłaty teraz dokończyliśmy przegląd i dopiero zapłaciłem, jeszcze raz dzięki za podpowiedzi, i do kolejnych, bo gdy już zacznę używać sprzętu i się zacznie psuć to dopiero będzie jazda.
|
Przy czym byl tak zalatany, ze nie mial czasu przyjrzeć się motocyklowi na jego (motocykla) przeglądzie? Wydawało by się, ze mając obligatoryjne 40 minut na przegląd pojazdu, nie musi się śpieszyć.
Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka |
Napełnianie klimy, bardzo dużo klientów w nowoczesnych furach a ja ze starą hondą przyjeżdżam i głowę komuś zawracam, nie wiem ile takie napełnienie kosztuje ale chyba więcej warte niż mój złomek. Dzięki jeszcze raz.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:06. |