![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Śmiem twierdzić że to zmodyfikowany Roughroad bo krój i kieszenie.A zmodyfikowany bo laminat. Miałem ror i to ujnia bo się wygląda jak w worku po pyrach.Co do rozmiarówki kurtki to brać rozmiar mniejszy niż się nosi, spodnie przedłużane.
|
Cytat:
Poniżej ROR w akcji. Czy rzeczywiście gość wygląda jak w worku na pyry pozostawiam Wam do oceny: |
W Badlansie się wygląda jak w worku na pyry jak się nie ma budowy typowego amerykanosa. Ciężko rozmiar dopasować. Może podobnie jest w Rukka. Badlands mam portki. Pas pasuje, długość pasuje a wyglądam dalej jak w worku na pyry. Kurtka Klima z serii Badlands dla mnie nie do dopasowania. W L wyglądam jak debil, w M ciut mniej ale znów rękawy mam za krótkie. Z drugiej strony M z Carlsbada pasuje idealnie. Trzeba mierzyć.
|
Nabru wyluzuj ,no mi się nie podobała i dlatego miałem ją dwa dni.:D Ta Roughroad ma krój dopasowany i przy dwu stówach nic nie trzepocze ale ja tylko po czarnym śmigam. A tak po za tym terażniejsza rukka to tylko nazwa stara(chinol) a z jakością i materiałami to mogę porównać z moim 15to letnim uvexem. A twierdzę tak bo mam też 12letnią rukkę.
|
Cytat:
Cytat:
Rukka w porównaniu do Klima jest definitywnie bardziej "europejska" w kroju. Ale np. przy mojej charciej budowie :) (179cm i tylko 65kg) mam spodnie Rukka ROR rozm. 48C3, 2 kurtki Rukki: Airider rozm. 48, ale Cosmic już 46. Tak jak pisał Emek: trzeba mierzyć i tyle. |
To Rukka chińska już jest czy szyją w Chinach?
|
Na metce napisano że zdjełano w czajna:mad: Po roku używania tylko po czarnym i z poszanowaniem mogę stwierdzić że to nie fińska rukka tylko chińska podróbka.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:29. |