![]() |
Jestem już po serwisie i jeszcze akcji serwisowych nie ma w systemie Hondy. Tak wiec trzeba czekać
Pozdrawiam, Łukasz |
Cytat:
Jeżeli prowadziłbyś serwis niezależny to możesz o klienta rywalizować ceną albo jakością usługi. Jeżeli ASO? Nic nie musisz robić. Bo w całym województwie nie masz konkurencji :D. |
cos tu smierdzi . akcja dotyczy stopki centralnej czy mocowania stopki centralnej . ....przeciez stopke dokupowalem oddzielnie .ona nie ma VIN . o ch..j im chodzi ? .....zreszta stopki tez podobno wychodzily wadliwe bo sprezyna pekala. ehhhh
|
Cytat:
|
Mój numer vin jest na liście, ale nie miałem stopki. W serwisie nic na ten temat nie wiedzieli ...
W pakiecie brałem przy zakupie centralkę, ale dopiero w zeszłym tygodniu mi założyli . Również żadnej info przy montażu lub po - zaprosili na przegląd po 12 tys i tyle . Ciekawe po co ta akcja serwisowa i czemu ma służyć ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Cytat:
:D |
akcja dotyczy tego co jest montowane do stopki - czyli motocykla :D
|
Ale to coś montowane do stopki kupiłem dwa miesiące temu.
A stopkę mam parę dni. Dziwne ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
ja tez w lipcu ....stopke kupilem 3 tygodnie temu i dlugo za noa czekalem bo wczesniejsze wychodzily wadliwe .pekaly sprężyny......jutro dzwonię do Honda MP. wyjeżdżam w czwartek w Bieszczady nie chce miec niespodzianki.Ciekaw jestem czy powiedza ze moge spokojnie jechac jesli ich powiadomie ze rozmowa jest nagrywana hahahahah
|
Ludzie nie ma co wariować, nikomu nic nie odpadnie. Jeździć, obserwować ;)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:32. |