![]() |
Przypomina się tekścik "Na huj mienia twoje diengi w tajdzie" :)
|
To że co,ciepły busik postawiny na miejscu odpada?
|
Artur ja w zeszłym roku tak bardzo podszedłem do własnego komfortu na zlocie, że nie przyjechałem w ogóle. Więc lepiej jak się przyczłapiesz busem niż właśnie - w ogóle :)
|
Ale cos bedzie czy nie bedzie niczego?
Zgłaszam zażalenie, ponieważ na pierwszej edycji niby miało niczego nie być, a było. Miało nie być nikogo, a było 5 osób. Było ognisko. Był KTM bo się nie zepsuł a miał. Był śnieg. I był nawet jakiś kulejący offroad. Wiecie co, bez sensu. |
Poziom organizacyjny,lista patronów sponsorujących,wysoka kultura osobista uczestników oraz wyjątkowy sukces poprzedniej edycji nadzwyczaj zachęcają potencjalnych uczestników.
Chyba opłacę składkę wcześniej aby mieć taniej.... |
Tylko dlaczego jeszcze poniedziałek,normalnie to w poniedziałek powinienem być na kacu ale w robocie.
|
Wiem o kilku takich huncwotach co postanowili przełamać tą faszystowską formułę i przyjadą już w piątek.
|
Kurła ogólnie to se każdy może być w jakiej formie mu pasuje i ile dni mu pasuje no tylko że jak przyjedzie tydzień później to może nikogo nie zastać, co nie znaczy że jak przyjedzie w terminie to kogoś zastanie :D
Cytat:
|
mniam mniam to ja juz przyjade jako ojciec tylko bez rodzinki :)
|
"Mamooo dzie ociec?!? - A chleje z kumplami w kamieniołomie"
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:57. |