![]() |
Cytat:
Są takie sytuacje, gdzie jedziesz np. hajką i masz ułamki sekund na zapięcie właściwego biegu, bo w przeciwnym razie może być nieciekawie. Rozpatruję tez zwykłego Kowalskiego , a nie zawodnika MotoGP! Mam na myśli oczywiście ostrą jazdę, a nie lajtową. Do tej ostatniej nie musi być wyświetlacza biegów. Jak to mówią: Nie ważne na którym biegu jedziesz! Jak masz motocykl powyżej litra i powyżej 100KM to przyspiesza na każdym biegu.:) Też trzeba podejść do tego zagadnienia z umiarem. Taki wyświetlacz nie będzie jakimś wyznacznikiem stylu/techniki jazdy, ale dobrym pomocnikiem. W nowych rozwiązaniach taki wyświetlacz znalazł już swoje miejsce we wskaźnikach i nie jest jakimś super bajerem. |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
poniżej właśnie wizualizacja wcześnie wykrytej awarii regulatora. |
Ładnie wkomponowany.
|
A skoro se już temat o woltomierzach założyłem :D Taka sytuacja. Jadę sobie pod 170 Afryką, obrotów już całkiem sporo, a woltomierz nagle wariuje, pokazuje 15,7 a ta czerwona dioda miga. Raz czy dwa mi się takie coś zdarzyło. Co mogło być przyczyną?
|
Kazmir walcz bo jak wszystko wypali to zrobimy Ci zbyt na komplet z wyświetlaczem biegów także przyda sie
|
Kazmir- dałeś w sedno- wyswietlacz biegów za niezbędny uzna każdy który daje motongiem z 6 biegiem właśnie głównie po czarnym- AT nie ma tyle biegów- nie ma takiej potrzeby , to fakt- ale taki "tysiąc" juz tak:):)- w poprzednim "Capo" sie sprawdzał, w obecnym Kacie jeszcze nie założyłem, ale kilka razy juz odczułem niemiło brak tegoż:):)
A brak woltomierza?...to akurat w AT jest niezbędne.... pzdr:) |
Jarku jak to miło, że zgadzasz się ze mną:zdrufko: Może jeszcze coś są warte porady starego piernika:)
|
A ja chętnie bym doposażył africe w wyświetlacz biegów , jęsli jest na sposób chętnie poczytam
|
14 lat "liczę" Afrykańskie biegi i jakoś nie straciłem rachuby :)
A jest wersja co mówi na głos który jest bieg będzie jeszcze "fajniej" . |
etam Dzieju, nie znasz się...:):P
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:33. |