![]() |
Gotowe!!
Witam,
Cieszymy się z opinii i mamy nadzieję, że będzie dobrze się sprawować. Informuję również, że bluzy już są na stanie i od dziś zaczynam realizację zamówień ;) Cytat:
|
Emek przelew za bluzy zrobić na konto ze strony?
Edit. Ok już wszystko wiem. |
no ale ja nie wiem.
|
Konrad właśnie się kontaktuje ze wszystkimi w sprawie finalizacji. Proszę o chwile cierpliwości.
|
Będzie może kolejna edycja zamówień?
|
Może będzie. Zależy od liczby chętnych.
|
wyjaśnienie
Cytat:
Cytat:
-forma płatności - przedpłata, -konto bankowe - na dokumencie po lewej stronie pod numerem SWIFT np. PL49********************8603 (cyferki w zależności od numeru konta) -tytuł płatności - nr faktury (można również dopisać nicka) -wysyłka nastąpi po zaksięgowaniu wpłaty zgodnie z potwierdzonym adresem, znajdującym się na dole pro formy. Jeśli będą potrzebne jakieś wyjaśnienia zawsze można napisać priv wiadomość do mnie z zapytaniem za pomocą mejla kons@odziezrobocza.pl czy nicka na forum lub przedzwonić na podany w każdym wątku mój nr telefonu czyli 609 633 699. Służę pomocą. Pozdrawiam, Konrad |
Cóż za miły dzień w pracy ;) Dziękuję za sprawną realizację zamówienia. Pogoda w sam raz na testy: dziś nie będę marzł wracając do domu, jutro z rana odpalam rumaka i dam znać wieczorem jak wrażenia, a za dwa tygodnie ruszam w nasze góry sprawdzić obie rzeczy w odrobinę trudniejszych warunkach niż łódzkie :)
PS Czapkę zakłada się pod kask czy na kask żeby było cieplej? Pytam bo nie było instrukcji w paczce ;) https://s1.postimg.org/1lieyupxqn/03...3_D6301965.jpg |
Cytat:
|
Do mnie również dotarły bluzy. Rewelacja. Pomimo, że zastanawiałem się nad rozmiarem XL zamówiłem L i dobrze zrobiłem. Bluza bardzo elastyczna, przylega jak druga skóra. Nawet moje gibonowate rąsie idealnie się w nią wpasowały.
Pozdrawiam. W. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:06. |