![]() |
Cytat:
|
W tanklocku bf 25 jest wcięcie z innej strony i tylko x320 pasuje i podobno na nim nie można zamontować x308. Przynajmniej mi tak mówili goście w sklepach internetowych
|
Cytat:
Mam xs307. Kupiłem bf25, naciąłem otwór w innym miejscu i wszystko gra. Tankbag nie dotyka lakieru ale kierownica lekko się na nim opiera w maksymalnym skręcie. |
Cytat:
|
Cytat:
Tylko zabezpiecz te podpiłowane miejsca, bo będzie rdzewieć. Tak, to jest metal :) |
Cytat:
|
Cytat:
A przegięcie będzie jak zapytam która konkretnie z Allegro? Chciałoby Ci się linka mi rzucić? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
U mnie obecnie touratech, miałem te na podkowie , oryginał ale oba rozwiązania miały wady. Sw motech na podkowie był niezbyt duży i wisiał w powietrzu, oryginał był zapinany z jednej strony na haczyk do ramy a od kierowcy na suwak , wymagało to sporej zręczności. Obecny przypina się do pada z jednej strony na haczyki a od kierowcy na rzep . Tego się najszybciej i najprościej montuje i nawet się nie przesunął podczas upadku i ma osobny mapnik
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4dbad40772.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
W F650GS miałem touratecha a w DRZ wolfmana enduro, oba mogę polecić.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:42. |