![]() |
Cytat:
Miałem problemy z telefonem w uchwycie na szybie samochodowej, z podłączoną ładowarką. Grzało go słońce i odmówił ładowania. |
Cytat:
|
Evvil kibicuje i na gotowy produkt będę chętny bo póki co mam chińskiego kondona który pewnie zaraz się urwie od lc4 :)
|
Grzanie grzanie grzanie....
Potrzebny daszek. Nic innego się nie wymyśli. |
Zrób dodatkowy obieg płynu chłodzącego z moto. ;)
|
Albo nadmuch dynamiczny powietrza pobierany z przed czachy , im szybciej tym większy przeciąg :)
Dlaczego generalnie w laptopach padają np. procesory ano z powodu braku chłodzenia i praktycznie żadnej wolnej kubatury wewnątrz obudowy. Do tego producenci obliczają by pracowały na lekkim przegrzaniu co by do końca gwarancji dotrwały ...... a potem to już różnie bywa. Daszek trochę pomorze ale miniaturowa lodówka lepiej podziała ;) |
Wiatraczek zawsze może zamontować :).
Wiem, trochę to szalone :). Iphona zapakowałem w pancernego kondona i wielokrotnie zdarzyło mi się, że w aucie pod ładowarką zagrzał mi się na tyle mocno, że się wyłączył... Na moto niby wieje itd, ale warto mieć to na uwadze. |
A może coś takiego: http://technowinki.onet.pl/aktualnos...ndroidem/77841
Tylko to już inne pieniądze. |
Jak prace postępują?
|
AJP PR7 jest juz troche na rynku. Tam jest tablet, z tego co widzialem na targach zwykly tablet, nic specjalnego. I co? Padaja jak muchy czy zyje to i sie sprawdza? Przyznam ze podobala mi sie koncepcja ze w tym ajp instaluje na tablecie osmanda, wszystkie mapy jakie chce, yanosika, aplikacje ktore chce miec pod reka i ma to dzialac.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:50. |