![]() |
Przepraszam że zawracam dupę :mur:
Problem powrócił, jednak tym razem typuję do wymiany akumulator. Wczoraj po naładowaniu, motór zapalał od razu, zrobiłem 100km (bujałem się po mieście, raz 20, raz 30 i tak do 100) Wracając do domu zjechałem na parking, zgasiłem i chcąc zapalić znów musiałem kręcić dość długo. Znów trip master się zresetował (jak długo kręce to rozrusznik przerywa tak na 1s, gasną kontrolki, trip master się zeruje, i wszystko wraca do normy) wkońcu jak zapali to jest wszystko ok, można jechać. Po dojechaniu do domu też nie chciał zapalać, więc wyjąłem akumulator i podłączyłem do ładowania i dziś rano zapalił bez problemu, rozgrzałem go, zgasiłem i odpaliłem - też bez problemu) Dziś nie jeździłem. Wolę zapytać na forum zanim wymienię aku na nowy (280zł) nie gniewajcie się :( mało tego nie świecą mi się stopy... ani przedniego ani tylnego hamulca, pozycja działa żarówkę sprawdzałem wszystkie inne światełka działają co to może być przyczyną ? |
I co uporałeś się z tym odpalaniem bo chyba mam podobny problem i nie wiem co robić?
|
Akumulator na bank.
Ale ale 280zł to chyba w salonie hondy. Kupowałem ostatnio VARTE za polowe tego do afryki |
Już nie aktualne, popuściła się śruba na klemie i wystarczyło ją dokręcić i po sprawie.
|
dobrze że regler się nie spalił
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:14. |