![]() |
Siemka.
Czy ktoś ma i używa śpiwór Pajak Radical XL z pierwszego linku? Pytam, bo szukam czegoś małego na motor/rower/kajak, ale... jestem zmarźluch i lubię ciepełko. Możecie coś napisać od siebie proszę? Widziałem kiedyś ten śpiworek -taki fajny maluśki...ale jednocześnie baaardzo cieniutki!!! Dlatego jeśli ktoś by zechciał napisać kilka słów od siebie. |
Jak lubisz ciepło to 145g wypełnienia może okazać się nie wystarczające. Raczej zainteresował bym się w Twoim przypadku http://www.skalnik.pl/spiwory-i-maty...-16313-34016-p
300 gr. Wypełnienia i komfort do 0 stopni a extrem -5 Pozdro |
Cytat:
Nie ma za co :zdrufko: |
Cytat:
|
Cytat:
- pojemników nie wolno zabierać do samolotów, wieć jak gdzies lecisz to musisz je zdobyć na miejscu... - są dwa rodzaje pojemników (standardy przyłączenia)... Bez rozwodzenia się - ten palnik jest tylko na jeden rodzaj... Jak chcesz palnik obsługujący 2 standardy to trzeba wyłożyć ok 200PLN... Więcej info znajdziesz na forach tematycznych... |
Cytat:
Miejsca. Dla mnie wrecz az za cieply ale moj komfort cieplny jest troche inny. Bardzo polecam. Cena masakryczna ale adekwatna do jakosci! Przepraszam błąd mam 1z |
Cytat:
|
A co myślicie o namiocie Volven Mistral? Cena 199 z 399.
|
Gdyby ktoś potrzebował kuchenki to na forum knives.pl jeden z kolegów sprzedaje. Niestety linka nie podrzucę bo tylko dla zarejestrowanych będzie widoczne. Takie info dostałem.
Cytat:
Nie spamuję to nie moje i nie mam związku ze sprzedającym ale może komuś się przyda. Jak adminy uznają, że to nie na miejscu to proszę skasować. |
Jakiś czas temu kupiłem śpiwór w selgrosie , 150g/m2 , waga 1.85kg , temp komfort 3* , limit -3* , extreme -19*.
Sypiałem w nim przy temp ok 10* na lekko , było przyjemnie ciepło także opis komfortu od 3* wydaje się nie oszukany. Cena ok 90zł , może jednak nie wszystko musi kosztować dużo by działało. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:26. |