![]() |
Cytat:
|
Bardzo Wam dziękuje!!!:Thumbs_Up:
|
Cytat:
|
walek nie rewelka, ale jak juz pisano pojezdzi jeszcze sporo.....reszte generatora skladaj, albo podmianka na cos zdrowszego
|
4 Załącznik(ów)
Cytat:
Przeżył trzy łańcuchy, 5 zębatek i 54 tys. km. jedna strona Załącznik 4371Załącznik 4372 i druga strona Załącznik 4373Załącznik 4374 |
no ładnie, moje miało 'wyprane' ząbki do połowy
|
moje zabezpieczenia teraz zdjęcia nie mam ale znacznie gorzej wyglądało...więc zmuszony byłem wymienić, ciekawe ile łańcuchów i kmów przeżyło...wydaje mi się że go nigdy nikt nie wymieniał przez te kilkanaście lat...ale cholera wie
|
W Porownaniu Do Mojego Ten Jest Nowy. Masz Jeszcze Lata Jezdzenia.
|
u mnie też jest wałek trochę wywalony i chce zrobić taki patent..wyciąć z zębatki podkładkę i dać ją od strony silnika,pózniej nowa zębatka,i od zewnątrz kolejna podkładka z zębatki..czyli patrząc od strony silnika do zewnątrz: podkładka z zębatki->zębatka->zabezpieczenie->podkładka z zębatki..na samym początku wałek jest nie zużyty i pierwsza podkładka miała by się na czym trzymać i była by przykręcona do zębatki..aa i w zewnętrznej podkładce chce zlikwidować gwint,wszystko oczywiście zostanie skręcone na dłuższych i mocnych śrubach..robił ktoś taki patent??
|
Zastanawia mnie tylko czy od silnika zmieści się kolejna zębatka(ta robiąca za podkładkę). Wydaje mi się że może być ciasno.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:36. |