![]() |
Ja planuję wybrać się w ciągu najbliższych tygodni. Jeżeli są jeszcze chętni to może uda się jakoś zgrać. W razie czego piszcie.
|
Ja wlasnie siedzę za Oradeą. Także kto chętny niech wbija, pogoda super, na Węgrzech trochę przygrzało, po 19tej bylo jeszcze 29stopni. Sporo motocykli dzis mijalem, wiekszosc jednak leciala w druga strone. Jutro transalpina. Pozdrowionka.
|
a wybiera sie ktos w okolicach wrzesnia?
|
Do września dużo czasu, jak coś się u mnie pozmienia, to dam znać.
|
Mi z Rumunii zeszło na kawałeczek Bałkanów. Jestem właśnie w drodze na Węgry miejscowość Nagyszakacsi. Koło wtorku jadę na dół do Montenegro i mooże kawałek Albanii.
Nie mam planu. Mam tylko karteczke z notesiku z miejscowościami i atrakcjami. Tak się będe turlał 2 tygodnie. Gdyby ktoś jechał dołączyć chciał lub nawet kawy gdzie napić to: 0049 jeden76 84siedem8 227trzy. :) |
3 Załącznik(ów)
Wyjazd się sypnął, więc poleciałem se na weekend'a:D Start w piątek o szesnastej, wróciłem wczoraj o dziewiętnastej.
Czerniowce-Bicaz-Trans Rarau-Dej-Satu Mare, całość 1560km. |
No i fajnie Zbychu.
|
Odkopuję temat, bo nie wyszło w 2016, ale wychodzi w 2017.
Jedziemy ze Zbychem na razie na 2 moto. Start 12.06 lub 13.06 i powrót w niedzielę lub poniedziałek czyli 18-19.06. Wstępnie przez UA do Mołdawii i obie Trans. Noclegi jak się ułoży, czyli dach lub hotel miliona gwiazd. Jakby ktoś miał ochotę - piszcie. Wszelkie podpowiedzi, co zobaczyć, gdzie spać, co jeść i pić i na co uważać, to proszę o uwagi. |
hej
Czołem Kamandir dalej jezdzisz tą zajebiszczą afryka co ją w Nysie ode mnie kupiłeś ???Byłem tam gdzie chcesz jechać w 2016 i było super przełęcz Prislop itp super pozdrowienia!!!
|
Cytat:
:haha2::haha2::haha2: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:26. |