![]() |
Tu pytalem o haczyki:
http://allegro.pl/tankcover-bagster-...193943983.html Mysle, ze skoto torba ma magnesy, to w pokrowcu powinna byc blacha..., albo zamontowac tankbag mocowany paskami. |
I co Ci powiedzieli, a propos haczyków?
|
Pytalem jakis czas temu, bo szukalem do innego moto. Byly na zamowienie. Koszt ok 5E
|
Za sztukę czy komplet 4?
|
Cytat:
P.S. ładna ta RD03 ja osobiście bym nie jeździł bo się zużywa , to tak jak z oryginalną M-ką można jeździć lub tylko zawozić na lawecie dla cmokających jaki to oryginał, oczywiście że nie mówimy o topieniu w błocie tylko jeździe np na Rajd Podlaski lub Qciny ale to za jakiś czas :) |
Cytat:
"Tankcover " czyli jak sama nazwa wskazuje z obcego jezyka "oslona na zbiornik"czyli w zamysle oslona na zbiornik :-D Juz nie zazdrosc ,jak ktos bedzie chcial sobie kaktusa zasadzic przy liczniku to jego sprawa .Pomysl bardzo fajne ze mozna zrobic cos za polowe ceny Ja bym dalej proponowal gumy ,w stylu jak do szelek |
Za sztuke.
Do wolly. Dziekuje, za cenne rady odnosnie skutecznosci Bagstera i sposobu uzytkowania motocykla. Tez kiedys pouczalem kolegow, ze Afryka jest od ciorania w terenie. Teraz widze, jakie to bylo...niemadre. Dziekuje, ze moglem poczuc sie tak jak oni kiedys... |
Cytat:
|
Pisałem do pięciu hurtowni kaletniczych i nikt czegoś podobnego nie widział.
Artur wiem z praktyki że te plastiki w ori bagsterze są rzeczywiście zrobione z porządnego plastiku. Jak byś mógł odświeżyć znajomość. |
A dla mniee... ;) to kazdy, kto ma gbiazdko zapalbiczki w At to fragles. Prawdziwy uzyszkodnik At posiada mape papierowa i telefon ktorego bateria trzyma trzy lata ;)
Widzialem juz wielu szkodnikow, ktorzy z motocykla robia choinke. Luz... Kazdy ma prawo do szczescia. Jednemu szczescie i radosc wielka przyniesie kondon na zbiorniku paliwa. Innemu kondom gdzie indziej. ;) Klawo ze ktos ogarnia ten temat i dzieli sie z innymi. A moze tak sobie zamontowsc ledy. Wszedzie !!! Tyle radosci. Przepraszam za OT. Zdrowka dla wszystkich siurdakow. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:20. |