![]() |
1 Regulator
2 strategicznie dobrze chłodzone miejsce "przed klejnotami" powalają..masz fantazję:) |
To miał byc prototyp, miały byc dobrane, pociete plastiki tak zeby to wyglądało, ale ze jeszcze nic nie odpadło to nie chce sie robic i trytytki wygrały :dizzy:
|
Misza,zbiornik od trampka wala mi się po garażu :D ,mogiem Ci pożyczyć,w sobote bede w domu,w poniedziałek zbiornik bede miał w aucie w Kamieńcu.
|
Weź zajade do kamieńca. Ale od 600 tak? Popróbuję i tak... :)
|
Smsa przypominacza w niedziele mi Wyślij
|
łrajt ;)
|
1 Załącznik(ów)
600...
szukam 650 na przymiarkę albo przynajmniej szerokość tych belek, ramy, lub info czy zbiornik z 650 pasuje do 600. :) Rozwojowo to wygląda :) 5kg różnicy w stosunku do zbiornika afry. |
Silnik to wyjąłeś żeby te panewki sprawdzić rozumiem?:haha2:
|
Panewki mnie nie interesują :) wymieniałem jakiś czas temu i się okazało że zupełnie niepotrzebnie.
Po ukruszeniu zęba dwójki, odłamki poharatały mi trochę wnętrzności. Trza doprowadzić do jako takiego stanu. w tym położeniu jak jest teraz daje sporo miejsca nad gaźnikami... bede kombinował z airboxem z tramka lub stożki + rury doprowadzajace powietrze zza główki ramy :) Na pewno będzie jakis mad max, tego jestem pewien :) |
Wygląda to gówniano póki co :D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:06. |