![]() |
Boski, bo niestety przod to 19 cali :( napisalem do sprzedawcy, dam znac. Zamowienie po weekendzie
|
Sprawdzalem zdjecia dobrze i nawet do nich napisalem...tez :) hehehe. tak wiem,ze tylko 19'
Mam jakby gdzie miejsce w usa( tesciowa, szwagrowe,szwagier) zeby to wszystko wyslac...ale nie mam pojecia jak przeslac dalej..... |
1. Fazi
2. Kolasek 3. Maurosso 4. slafo 5. Paweł 4x4 6. Robin (jeśli to szerokość afrykańska a nie trampkowa) |
1. Fazi
2. Kolasek 3. Maurosso 4. slafo 5. Paweł 4x4 6. Robin (jeśli to szerokość afrykańska a nie trampkowa) 7. materna- biorę sam tył jeśli to nie jakaś ściema i koszt przesyłki nie będzie zbyt wysoki |
1. Fazi
2. Kolasek 3. Maurosso 4. slafo 5. Paweł 4x4 6. Robin (jeśli to szerokość afrykańska a nie trampkowa) 7. materna- biorę tył jeśli to nie jakaś ściema 8. RysiekO - Tył |
1. Fazi
2. Kolasek 3. Maurosso 4. slafo 5. Paweł 4x4 6. Robin (jeśli to szerokość afrykańska a nie trampkowa) 7. materna- biorę tył jeśli to nie jakaś ściema 8. RysiekO - Tył 9. Hiszpan11 - Tył jesli wysylka nie bedzie kosztowac najnizszej krajowej |
No wiec moze wyslac 2 obrecze w jednej paczce. Przesylka wtedy to 100 baksow za 2 sztuki. Ktos cos taniej z przesylka? Choc watpie...
|
Sprawdzom tu: polonezparcelservice.com
Taniej będzie, ale cierpliwość większa jest wskazana. |
POLAMER polecam :)
|
Ściągałem kilka razy graty do moto z USA, polamer polecam - taniej się nie da, a przesyłka idzie z miesiąc. W jakiś magiczny sposób omijają cło i vat :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:33. |