![]() |
Wydaje mi się, że w tym momencie decyduje już kolejność wpłat, jeśli szybko zapłacisz, to się załapiesz ;)
|
Jak zamknę listę będę o tym krzyczał :)
Tak jak Managa napisała - wpłaty są potwierdzeniem udziału. Nie wszyscy jeszcze zapłacili , nawet ci co wpisali się na listę pierwsi. Może limit coś zwiększymy, się zobaczy. Limit jest dlatego, że nie chcę byście w 80 osób czekali na wjzd na OS ... i tak prawdopodobnie OSy będą od 8 do 18 :) ale się zobaczy, pracujemy nad pomiarem w miarę automatycznym. W pełni profesjonalny pomiar ( nie dzierżawiony) kosztuje ok 34 tys ... i jak na razie nie mam kasy bo w totka nie wygrałem, żeby to wziąć :) Powiem w tajemnicy że czekamy na odpowiedź z HONDA POLSKA :) J |
Poszlo :)
|
ot filmidło :)
a tak w sumie miałem napisać .. ZOSTAŁ TYLKO ASFALT ! off zamknięty już jest i w ogóle nie ma miejsc :) i czekam na deszcz i na śnieg i słońce :) i WAS puntek onanizator Tukanowy |
A co z listą rezerwowych zawodników? Bo nie widzę aktualizacji listy wedle zapowiedzi, no i nie wiem czy zmieniać opony:D
Pozdro PiotrAs |
Lista OFF już zamknięta... pojedyncze wpłaty odnajdują się w zakamarkach banków...
Jedyna szansa jaka sie pojawia to wycofanie zapisanego i zapłaconego zawodnika... ostatnie dwa dni i dwa przypadki tego rodzaju wystąpiły... Logistyka jest nieubłagana... ponad 170 zawodników ( ok 180) na trasie to już tłum :) Ale z bazy wyruszają trzy grupy po 60 zawodników więc będzie spoko :) pogoda też zamówiona, czekamy tylko na to by nas wojsko na poligon wpuściło i określiło ile i gdzie na kłodzku będziemy jeździć :) AHA będą testy nowych moto ;) |
No to mały Dakar :) Będzie system mierzenia czasu?
|
tak chipy i takie tam :) i testówki :) może nie pińset - ale zawsze - od razu mówię, nie z HONDY ....tam ....jest .... !(*&$^@)!*&^@$*)&^
|
Jesli ktos chce to moge odsprzedac swoje miejsce na offa. Niestety ale kierownik cofnal mi znow urlop. Najpierw z Ukrainy a teraz z Tukana. Puntek zgodzil sie na podmianke osoby :)
|
Jestem zainteresowany odkupieniem miejsca na off.
PW |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:04. |