![]() |
1 Załącznik(ów)
A czego się spodziewałeś przybywając na wyspę?? Wielkich miast,galerii handlowych czy karuzeli łańcuchowej? :eek:
|
5 razy tam byłem i jeszcze z 5 bym pojechał żeby zobaczyć i zaliczyć to co chce :drif:
|
Gdziała niczego się nie spodziewałem....podzieliłem się tylko swoimi odczuciami, po pobycie tam parę lat temu.
Ale to "nic", jest tam na tyle specyficzne, rzekłbym magnetyczne, że z przyjemnością wrócę, ale turystycznie, a nie zarobkowo. |
Ja cieszę się za każdym razem jak wyjeżdżam poza Reyjkavik
Ps.Myku,Ty byłeś tutaj 4 i pół raza a nie 5 :D Ps2.Wilqu "niczego się nie spodziewałeś" i "nic" nie zastałeś :) -nie gniewaj się ale nie mogłem się powstrzymać - Pisząc 'Nic" miałeś chyba na myśli pola lawy ciągnące się nieraz kilometrami. Moim zdaniem wyspa jest bardzo atrakcyjna turystycznie i coraz bardziej dostępna. W tym roku padł kolejny rekord ilości turystów,weszło kilku nowych przewożników i ceny biletów spadły. Tu można sprawdzić ceny http://wowair.pl/?_ga=1.177509861.1154352405.1393289894 |
Mialem tylko przyjemnosc plw Keflaviku i Rejkiavik zwiedzic. W Keflaviku na wywrotce jezdzilem takiej 8x8. Fajne uczucie jest jak w glab czegos co bylo wulkanem sie wjezdza, a pola lawowe tez swoj posepny urok maja...
wytapatalkowane - sorry za bledy i brak polskich znakow |
Karwa tam faktycznie nic nie ma...i to jest piękne :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:22. |