![]() |
Cytat:
No problem. inflator pump for tube tires..? Also. Yes, this is possible to get this all things around 15th. |
GMoto.pl ?
Jakieś opinie? Dostałem voucher od znajomego na 10% a mam na nowy rok kilka zakupów w sumie uzbiera sie większa suma więc ta zniżka będzie dość mocno odczuwalna. Druga sprawa jak się można zabezpieczyć przy zamówieniu (większym) aby w razie czego nie mroziź kasy? Kurier jak przywiezie i będzie coś nie tak to wiadomo protokół, odsyłamy, ale nie mamy wtedy ani towaru ani pieniędzy macie jakieś rady jak to można ewentualnie obejść? |
Szczeże polecam jako ,że mam bliso ( 60 km) kożystam. Kolega jest na forum wpiśz gmoto w wyszykiwarkę. Co prwawda lata teraz liściem ale dla Afrykańczyków jest sentment i zniżka. Szybko bezprolemowo i w dobrej cenie części.
|
Panowie potrzebuje kilka drobiazgów do hondy gdzie się najlepiej zgłosić? Może ktoś pracuje w aso?
|
co konkretnie potrzebujesz? do auta czy do motocykla?
|
do xr400, napisałem już do honda plaza i enduro7 z polecenia jednego z forumowiczy, zobaczymy jaka będzie różnica.
|
jak duze zakupy to tylko usa. polscy dilerzy zyja na ksiezycu. przyklad pierwszy z brzegu. walek rozrzadu do xr400 w holandii 1350pln, wiec w PL jeszcze drozej. w USA bez szukania a pewnie bym i taniej trafil 625pln. cyrk.
tu masz duzy sklep w usa https://www.bikebandit.com/ |
duperele potrzebuje
|
no to jak duperele to ja mam chyba 15%. jesli sie dilerowi nie odwidzialo. jak cos to pisz priva.
|
Napisz co to za duperele może coś znajdę,mam sporą ilośc nowych części w tym większośc duperele
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:22. |