![]() |
Albo bez:-)
|
a może zamiast kombinować nie bardzo będąc pewnym wyniku...kup plastikową z plastbika za 250 zł...wyjdzie taniej i lepiej.
Wiem tez ze czasem jak sie człowiek napali na projekt...nic nie dociera...a potem siada ...patrzy...cieszy się...a jak odpocznie ...mówi qrwa nie wyszło |
Nie jestem hejterem ale na prawdę dziwnie ta czacha wygląda jeszcze z tym oknem tak trochę jak akwarium
|
a co tam, powiedziec trzeba wprost: na oko jest to jeden wielki blad stylistyczno-ergonomiczny, lubie jednak jesli ktos probuje i za to: bilet do lozy pozytywnie zakreconych.:)
|
Podziwiam checi i zajawke.
Nie kupuje jednak tego projektu ktory jest ciezki, bez zadnych zasad, estetyki itd. Moze faktycznie posluchaj glosow kolegow i nie wywazaj juz otwartych drzwi |
czepiacie sie. male orły tez nie sa ladne zaraz po wykluciu sie. trzeba projekt skonczyc, dac efektowne malowanie i wtedy oceniac. narazie to jest patykiem na wodzie wszystko malowane. najwazniejsze i tak beda wlasciwosci trakcyjne, ergonomia, hamulce, swiatla itp.
|
Witam
Tak jak pisałem wcześniej dużo pracy jeszcze przede mną szlifowanie docinanie itp. bicio - tak jak narysowałeś , doły miały być podcięte tylko po prostu jeszcze na foto tego nie było . Wiem że wygląda to nie za ciekawie jeszcze z ta czaszą ale tak jak napisałem wcześnie , wszystko do przemyślenia a i wasze rady i opinie się przydadzą i na pewno wyciągnę jakieś wnioski . Czekam aż łazęga banditos wróci z wypadu , on widział to na żywo to może uspokoi was co do tego projektu . Tak apropo czy może mi ktoś zmierzyć chłodnice oleju od yamahy xt600z albo od Afry ? z góry dzięki wielkie . Pozdr. |
mi tam sie podoba :) jest taka niepowtarzalna... :)
|
Hej,
Wymiary (max) malej chlodnicy od yamahy xt 600 (wiec nie Z, a np od 34l) to 200x80x30 mm. Z modelu Z mogę pomierzyć i dokładnie zwymiarowac dopiero jak będę w domu bo mam akurat taka u siebie - pewnie ok soboty :) ale jest sporo dluzsza niż ta od 34l. |
O dzięki ci wielkie , czyli trzeba poszukać gdzieś takiej od 34l
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:25. |