![]() |
a po cholerę wy mnie o tym informujecie, chyba żeby ruch w sieci był :)
|
Wlaśnie wplacilem za 2 os.
Pieniądze powinny być u was jutro czyli 11.04,sorki że dzień po terminie:dizzy: |
no i ja przelałem dukaty dopiero bo jaśnie przelew z pracy dostałem.solo 1 afryczka- pozdro
|
mam jedno miejszce wolne w ciepłym kurwidołku 56,5 m od knajpy. pokoik z łazienką. miłe towarzystwo :) chrapię i nie posiadam śpiwora z filtrem węglowym ;P piszcie na priv
już nie aktualne! |
Plan zlotu
Plan zlotu
Czwartek: przyjazd sprawy wpisowe i organizacyjne od godziny 12tej zakwaterowanie obiadokolacja lub raczej jakiś ciepły posiłek jednogarnkowy wydawany do bólu! Ognicho/grill impreza integracyjna Piątek : 0800-0930 śniadanie 1000-1030 zbiórka i wyjazd do Gierałtowa 1200-1300 msza Gierałtów+ksiądz motocyklista-krotkie pożegnanie Marqsa 1300-1730 jakieś latanie, jedna trasa OFF jedna ON 1800-1930 obiadokolacja 2000-…… ognicho/grill + impra +pokaz ratownictwa + konkurencje różne z nagrodami + muza + kapela ZA NAJCIEKAWSZE PRZEBRANIE NAGRODA EXTRA!!! Sobota: 0800-0930 śniadanie 1000-1100 zbiórka i przygotowanie do tras 1130-1730 trasy ON i OFF, dla każdego coś miłego, wyjazd na trasy w grupach 1800-1930 obiadokolacja 2000-…… ognicho/grill + nagrody za + impra +kapela +kocioł Niedziela: 0800-1000 śniadanie 1000-…… płacze i szlochy i won do domu! KONTAKT Izi – iziafrica@vp.pl - 605 88 32 04 Bajrasz – bajrasz@gmail.com - 508 12 12 63 Biker’s Choice – Asia lub Wojtek – 074 814 08 24 Z racji na brak zasięgu w Kletnie-kontakt tylko na stacjonarny Biker’s Choince WAŻNE!!! - KAŻDY PRZYJEŻDŻA ZATANKOWANY!!! |
i przypominam jeszcze że pole namiotowe jest gratis dla zarejestrowanych/zgłoszonych uczestników spotkania
wszyscy inni za pole namiotowe płacą P.S. poza tym w Kletnie nie ma pola namiotowego, na czas zlotu specjalnie dla zlotowiczów zostało takie przygotowane |
a zatem melduje sie na darmowe namiotowisko! bede najprawdopodobniej przed wieczorem we czwartek.
|
Cytat:
chyba że miałeś jakieś tajne uzgodnienia z Bajraszem, bo ze mną na pewno nie |
No to ja mam pytanie do Organizatorów. Chce wpaść do Kletna na jedną noc (z czwartku na piątek). Że to taki short pobyt i nie do końca było pewne, że wogóle pojadę, nie wpłacałem, nie zgłaszałem uczestnictwa, nie ma mnie na żadnej liście. Z tego co wiem to jest kilku chetnych na taki krótki pobyt. W związku z tym pytanie:
- czy w ogóle jest opcja rozbicia namiotu na specjalnie do tego celu przygotowanym polu namiotowym bez wcześniejszego wpisania się na liste uczestników, a jak jest - to na jakich warunkach? - i z kim konkretnie, na miejscu te warunki uzgadniać (łącznie z uczestnictwem w wieczornym ognichu, grilu), żeby później nie było żadnych niedomówień i nieporozumień w stylu, nie wiedziałem albo że ktoś przyjechał, nie zapłacił a zjadł i wypił. pozdro |
Cytat:
Mam nadzieje że nas nie wypier. bo:umowa:i będzie :Sun::kumbaya::friday::lobby::beer2: Trzeba być optymistą:fool2: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:27. |