![]() |
wiaduktem to się przejeżdża po chodniku bracia :D obok torów ino nie można mieć nerwa w ręce :D :D :D
a co do mostu to ja potwierdzam. ze dwa lata jak chłopa nie ma na bank :D nie zdenerwujcie tam zielonych!!! m |
widac o 2 róznych mostach mówimy , metalowy na rzece w kwietniu jeszcze był :)
|
ty mi na priva odpisz a nie sie tu mendrujesz :D
im i mnie chodzi o most jak się na jednostkę wbija nad rzeką ode wschodu. prawa strona, która była pewnie drogą jest zburzona. potem mijasz rampę załadowczą po prawej i 200m dalej już masz po prawej zabudowania jednostki. jedzie się ładnym brukiem. m |
Melduje gotowość do wyjazdu :)
|
yoł yoł, dajcie jaki namiar gps na ognicho... albo szpilke na google przynajmniej albo nr telefonu lortcie prodiszu ;)
|
Cytat:
Cytat: Napisał zaczekaj Zobacz post ant6, te okolice https://maps.google.pl/maps?q=51%C2%...d=0x0&t=h&z=16 OK, dzięki. zapisze jeszcze w innej formie bo coś nie mogłem otworzyć i nakombinowąłem się :P 51°26'54.5"N 15°33'37.7"E |
no dzięki, ale namiar wskazuje autostradę :) To gdzie jest pstrąże i jak dojechać to wiem doskonale bo byłem tam nie raz :) ale na miejscówke ognicha to za ch nie trafie po raz drugi :)
jakbyście dojechali na miejsce i ktoś mógłby mi wysłać smsa z koordynatami to byłoby super :) 693 728 97dziewięc Jade z Grzelą i może Krzychem z wroca wieczorową porą. |
Misza , jak doskonale wiesz na końcu drogi z kostki po lewej stronie sa działajace magazyny wojska , na przeciwko po prawej jest plac defiladowy a wzdłuz niego droga , dojedziesz nia do końca za miasto , jak miniesz 2 murowane z czerwonej cegły słupy za 200 metrow bedzie wjazd do lasu ,dajesz w lewo i za 300 metrów po prawej stronie beda juz garaze po rakietach :) ,jak dotrzesz o przyzwoitej porze to ktos po ciebie wyjedzie , a i najwazniejsze , mostu na rzece nie ma wiec torami góra lub droga koło żwirowni :)
|
oki, mission accepted, w wyobraźni dojechaliśmy,hehe :)
|
Cytat:
jaką autostradę? :confused:, źle patrzysz :P, jak otworzysz sobie opcję map w google, wkleisz to 51°26'54.5"N 15°33'37.7"E, to pojawi się zielona strzałeczka i to jest to to właśnie. Owszem pojawia się literka A ale to chyba z automatu google pokazuje najbliższą normalną drogę :P. ja przynajmniej tak u siebie mam :P |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:32. |