![]() |
Dostawę mamy gratis: "Przy płatności przelewem zamówienia powyżej 500.00 zł są wysyłane na nasz koszt na terenie Polski."
Kupiłem kask i dorzuciłem drożsżą zbroję, więc jak dwa kaski :) Może jeszcze jakiś rabacik nam dadzą? :) Bo idziemy jak burza. Evil - dzięki za ogarnięcie tematu |
Nie mamy dostawy gratis. Dlatego właśnie pisałem, bo napisał do mnie gość z firmy, że za dostawę musimy dorzucać 15 pln bo tak jakby się nie łączą promocje.
|
a! jasne.
|
No dobra, kto z Wawy zamówił Mkę i może XS i dałby dotknąć przymierzyć jak już dojdzie (mam nadzieję, że przed piątkiem)? Trochę szkoda, że nie było listy wcześniej, bo pewnie by się zebrało kilkanaście kasków (ja sam rozważam zakup 2szt...).
|
Majki, ale możecie zamawiać w trybie ciągłym do piątku!.
Każde zamówienie idzie oddzielnie, po prostu do piątku rabacik jest, nie musi być do tego żadnej listy. |
Ja panimaju, ale jakby wystąpić do nich z listą na kilkanaście kasków, może udało by się większego rabata ugrać. ;)
|
Kurcze, jest rabat 10%. Następnego dnia pytanie dlaczego nie większy.
Jest 6 chętnych na chwilę obecną wg takich wolnych obliczeń. Układ był że przy ilości 3-5 kasków będzie rabatu 10%. Jeśli w przyszłym tygodniu będzie więcej chętnych, to nic nie stoi na przeszkodzie aby wrócić do tematu. |
Jak wróci temat z większym rabatem to ja przemyślę sprawę.
10% rabatu to 62,90 + 15 przesyłka to już 47,90. Nie wiem gdzie ten szał? Kask fajny, ale zadziałał znowu fenomen zamówienia zbiorczego. |
Ja też zamówiłem ten kask, w komentarzu do zamówienia dopisałem text z pierwszego postu.
|
zamowilam
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:36. |