![]() |
Agawy... cholerstwo jedno...
Mam takie coś na ogrodzie na lato w donicach... Chętnie bym z tego sałatkę zrobił... Tak patrzę na tą fotkę i dociera do mnie że ktoś, kto wyleci z drogi, skończy śmiercią przez zakolcowanie! :P |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
pzdr Jac |
To ja już teraz rozumiem dlaczego to Maroko to taki popularny kierunek :D:grass::smoking::D
I wielu deklaruje chęć powrotu. |
https://lh6.googleusercontent.com/-5...0/DSC04199.JPG
Czego się trzeba wystrzegać, by ominąć takie zatwardzenie?!?!?! Pozdro Orzep |
A już miałem spać iść...
Cynciu jak było z obecnością dzikiej zwierzyny na odcinkach przez was przejechanych? Chodzi mi o jakieś węże czy tp. "straszliwości. U kogoś w wątku o to pytałem, ale zapomniałem, a teraz strasznie mnie to gryzie..:D :Thumbs_Up:Fajnie opisane, fajne zdjęcia. :) |
w zeszłym roku w Maroku można było o tej porze spotkać Wilka ;) Będzie go można jeszcze kiedyś tam ujrzeć, na pewno wróci...
Cynciu, dzięki za relację... Widzę, że aparat w końcu jakiś lepszejszy zabrałeś, hm? |
Cynciu te rzeki nie są martwe. Tak przynajmniej myślę. One są uśpione. One się nawadniają że tak powiem po opadach tudzież topieniu się śniegu w górach.
Pozdro. |
Cytat:
Cytat:
- jeden skorpion zdechły. - Osa, sztuk 3 - jeden ptok z żółtym dziobem, nie przedstawił się. - Wilków niet - pewnie emigracja je dopadła :) Ogólnie jak sucho i żarcia nie ma, to wszystko spierdziela lub się chowa. Cytat:
Cytat:
Więc nawet jak czasem na krótko pojawi się tam woda, są żywe czy martwe? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:52. |