![]() |
1.Zaczekaj
2.Dunie- łożka mi nie potrzeba 3.Jagna (poradzę sobie bez łóżka) 4.TAGDB ( jo tyz bez wyra wytrzymom) 5. Roomyanek ( a ja koniecznie łóżeczko i ziarnko grochu 6. asti - trawa pod karimatę wystarczy 7. Aani¶ 8. Doodek 9. Ofelia 10. olacka 11. mucha 12. Maciejka 13. Lara07 14. CLEO ( może być trawa a i łóżkiem nie pogardzę) Pigwówka już czeka ;-) 15. tropicielka 16. Malena 17. Dona ( opcja namiotowa ) |
Do kiedy trzeba podj±ć decyzję?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
1.Zaczekaj
2.Dunie- łożka mi nie potrzeba 3.Jagna (poradzę sobie bez łóżka) 4.TAGDB ( jo tyz bez wyra wytrzymom) 5. Roomyanek ( a ja koniecznie łóżeczko i ziarnko grochu 6. asti - trawa pod karimatę wystarczy 7. Aani¶ 8. Doodek 9. Ofelia 10. olacka 11. mucha 12. Maciejka 13. Lara07 14. CLEO ( może być trawa a i łóżkiem nie pogardzę) Pigwówka już czeka ;-) 15. tropicielka 16. Malena 17. Dona ( opcja namiotowa ) 18. Megi (opcja namiotowa) |
1.Zaczekaj
2.Dunie- łożka mi nie potrzeba 3.Jagna (poradzę sobie bez łóżka) 4.TAGDB ( jo tyz bez wyra wytrzymom) 5. Roomyanek ( a ja koniecznie łóżeczko i ziarnko grochu 6. asti - trawa pod karimatę wystarczy 7. Aani¶ 8. Doodek 9. Ofelia 10. olacka 11. mucha 12. Maciejka 13. Lara07 14. CLEO ( może być trawa a i łóżkiem nie pogardzę) Pigwówka już czeka ;-) 15. tropicielka 16. Malena 17. Dona ( opcja namiotowa ) 18. Megi (opcja namiotowa) 19. Kuma |
1.Zaczekaj
2.Dunie- łożka mi nie potrzeba 3.Jagna (poradzę sobie bez łóżka) 4.TAGDB ( jo tyz bez wyra wytrzymom) 5. Roomyanek ( a ja koniecznie łóżeczko i ziarnko grochu 6. asti - trawa pod karimatę wystarczy 7. Aani¶ 8. Doodek 9. Ofelia 10. olacka 11. mucha 12. Maciejka 13. Lara07 14. CLEO ( może być trawa a i łóżkiem nie pogardzę) Pigwówka już czeka ;-) 15. tropicielka 16. Malena 17. Dona ( opcja namiotowa ) 18. Megi (opcja namiotowa) 19. Kuma 20. Bawarka |
Miło popatrzeć na kobiec± mobilizację:). Nie życzę "miłej zabawy", bo na pewno będzie SUPER !!!:D
|
Lena,
nie patrz, tylko się mobilizuj się ;) |
Bardzo bym chciała,ale czasowo nie ogarnę - w tym sezonie góry, sorrrry:D. Za pogodę i cudn± atmosferę potrzymam kciuki i na pewno w rzeczonym terminie cieplutko o Was pomy¶lę :).
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:31. |