![]() |
Cytat:
* laik toby sie nie wybral w taka wycieczke a na pewno samopas by tego nie zrobil.. :haha2: |
Cytat:
a tu jeszcze link do jego bloga >>> enduroteam.ru/rubtsov_alex :beer2: |
Cytat:
.. ale teraz zaczynam zalowac, ze sie go nie nauczylem. Czlowiek madrzeje z wiekiem.. :haha2: |
Cytat:
|
Będzie kosztować, do Biszkeku z DHL-a 796zł (a to zdaje się te same ichnie strefy) kartonik z servem.
I szło to jeszcze przez firmę, która tam z nimi spore obroty robi. A Sasza to niezły apsztyfikant:Thumbs_Up: |
Przejrzałem fotki z Mongolii... To już któraś z rzędu relacja z Mongolii, którą oglądałem. Kropla drąży skały... :).
|
No i paczka poszła. Koszt niebotyczny bo... ponad 800 zł !!!!!
I tu chciałem podziękować dwóm bambusom (nie będę wymieniał bo nie wiem czy mogę sypać nazwiskami ;)) dzięki którym cena spadła do ok 200 zł (miejmy nadzieje) Dzięki wielkie Panowie przy najbliższej okazji stawiam flache :D I to jest właśnie piękne w ludziach tworzących to forum, że w przeciągu dnia od otrzymania sms-a moduł leci już do Nigru, a Sasza będzie mógł kontynuować swoją podróż możliwe że już w weekend. Wyobrażam sobie co musiał tam czuć :o To samo czuliśmy w Ałtaju i właśnie wtedy Sasza pojawił sie w bocznym lusterku i trąbnął na przywitanie :) Zorganizował nam cały powrót i uratował przed utknięciem w Mongolii. Swój chłop ;) |
Przeczytałem całego Saszowego bloga. Kurde jestem na prawdę pod wrażeniem. Przygoda z reglerem, wycieczka 1000km żeby odebrać przesyłkę z biura DHL- oooostro.
Zobaczymy jak sytuacja się dalej potoczy, bo wiadomo, że razem z reglerem lubią paść też inne rzeczy. |
Eeee Żopa ;) to chodzilo o moduł, no chyba że nie potrzebnie go wysłalem zamiast regla ;) hehe
Dzis rano Sasza pisał sms, że paczka doszła :) Teraz wraca do Africi i miejmy nadzieje ze to tylko modół nawalił i wsjo bedzie dzialac.:) PS a tak wogole to odezwalbys sie czasem :oldman::oldman::oldman: PS2 doszły zdjecia ?? |
Cytat:
Fotki dostałem. Cudne, chociaż nie mam nawet gdzie ich teraz po przeprowadce nawet dobrze obejrzeć, ale część widziałem po pijaku. Dzięki wielkie żopo. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:12. |