![]() |
Motomysza z tym tlumikiem dobrze prawi. Motocykl zyskuje na wyglądzie no i przelot na pewno o wiele lżejszy niż oryginał.
|
Co do tłumika - a może ktoś się chce wymienić ( z moją ewentualną dopłatą) za oryginał w b.dobrym stanie?:)
|
Piekna owiewka - ale tak dla pewnoscie sie zapytam - zegary, lampy i stelaz sa oryginalne?
Mozna kupic sama czache czy boczki nalezy tez wymienic?? Pokaz jakies zdjecie jak calosc wyglada z boku. Jak to pasi pod orginal to ja chetnie zapisuje sie na liste aby kupic te plastiki... Prosilbym o wiecej zdjec. |
Tymon przyuważ że tojest owiewka do siódemki.
Napisałem maila do plastbiku czy mają do 07a i ile będzie kosztować, jak by co reflektowałbyś na taką? |
A no fuckt! Tak sie podjaralem, ze nie zauwazylem...
Gdyby bylo cos podobnego do 07a to tez bym sie na liste zapisal... ;) Podoba mi sie pomysl oryginalnych lamp, zegarow i stelazay z taka owiewka... |
Można kupić samą czachę - pasuje pod plastiki i oryginalny stelaż i lampy :) czy do 07a mają - pewnie mogą mieć :)
|
Cytat:
|
Dzisiaj nawinięte 130 km z czego z 80 w terenie:D
Osłona przed wiatrem gorsza niż przy wysokiej szybie ale lepsza niż przy niskiej więc nie jest źle. Widoczność dobra ponad owiewką a na stojąco już w ogóle luzik:Thumbs_Up: Powiem tak - Motoz to ZAJEBISTA guma - tam, gdzie wcześniej e10 czy TKC pływał (piach, koleiny) - na motozie idzie jak po sznurku:D ależ opona! Na asfalcie też nie jest źle - nawet nie jest przesadnie głośna:Thumbs_Up: |
Dasz rade zapodac kilka wiecej zdjec tej owiewki i boczkow?
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:21. |