![]() |
ja tam lubię cicho i spokojnie przejechać przez las i popatrzeć jak wiewióry skaczą ,motyle latają i ptaszki śpiewają.Miasto to co innego-żałuję że moja Afri nie pluje ogniem :)
|
A ja mam głośnego arrowa z wyjętym db killerem bo kupiłem afri już z nim i mi się podoba hałas na co dzień :D
W dużej mierze jeżdżę po Warszawie i jestem zachwycony, mam frajdę jak strzela i jak włącza alarmy no i jak auta mi robią miejsce w korku. I lubię zajebiście banana na mojej brzydkiej gębie jak zasuwam przez miasto. :rules::lobby: |
U mnie sprawa wygląda następująca po filmie chińskiego na jutjubie zakochałem sie w arrowie i takiego znaniebyłem. Z racji pewnych kwestii kosztowało mnie to przysłowiową flaszkę. Jestem zadowolony dodam że smigam z dbkilerem zazwyczaj przynajmniej.
Ale nadmierne huczenie mi nie przeszkadza :) |
Cytat:
W czasie jazdy jego głośność nie razi da się jechać (w integralu cicho) Jedynie co mnie denerwowało to strzelanie z tłumika ale to historia - po wymianie gaźniorów i regulacji teraz schodzenie z obrotów jest wspaniałą muzyką. Dlaczego strzelanie denerwowało - pomyślałem sobie że to obciach. W czopkach i tym podobnym to jakby nierozerwalny "image" ale w tak pięknym i kultowym AT strzelanie to nie tak to znaczy że nie możesz sobie poradzić z materią......oczywista moim zdaniem. Kiedyś jechałem za taką strzelającą AT upierdliwa sprawa miałem takie wrażenie jakby coś się rozpi.... w moim silniku. Ma jeszcze jedną zaletę można go wypolerować i pokryć woskiem trudno-topliwym (szanujmy ich za to....) :) |
Chyba o wilku mowa...
http://moto.allegro.pl/item463610922..._transalp.html Kurna aż się prosi do spóły kupić na części jaka kanapa:dizzy:......ja się piszę na kanapę i boczek ten ze schowkiem albo dwa nawet..Bo na boczek od kolegi z tego forum już się chyba nie doczekam:mur: |
Ja zakupiłem DEVILA od Szymka,fajne glosne basowe brzmienie i przy takich dzwiekach zostane raczej na stale,spodobało mi sie to i nastepny bedzie jeszcze głosniejszy.I tak sasiedzi juz mnie nie lubią.smile.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:05. |