![]() |
Aktualna lista:
Misiek+Asinek-TA Mroq-AT BlackGodiva-TA Krystka…+ chyba Izi Ramires-AT Jarek-AT Fryzjer-TA Luki-TA Novy-TA Artik+Jola-jeszcze TA Piotr-AT Marp-AT Baba-GS Dario TA Herflik TA Robert Movistar+Ania z Zielone...-AT Maciek Zyber+1 AT Ervin-AT Jozef-AT Mateusz+Magda-Honda Civic Brat+Viki-VW Myku-AT Daniel+Kasia-TA Pindor-AT |
to ja proponuje odświeżyć temat, o tako właśnie :) bo to już za tydzień :D bedzie sie dzialo :D może sie ktos namyśli jeszcze... ( ja lece autem z Ostrowa , po drodze zabieram 3 ludzi z Wrocka , jak ktoś chętny to mam jeszcze jedno miejsce w aucie )
|
Piątek-przyjazd, logowanie w kwaterach, małe co nie co w Bikers.
Sobota-śniadanie, Jaskinia(kto będzie chciał), obiad w Czarnej Górze np 17-ta - Impreza przewodnia - Bikers Choice - stroje galowe obowiązkowe!!! Minimum, dla facetów-marynara!!! Babeczki, czym bardziej wyjściowo...tym lepiej Do zobaczenia w Kletnie:) Rozliczenie noclegów na miejscu. Aaa, i jeśli się ktoś pisze w sobotę na Jaskinie Niedźwiedzią, to proszę się dopisać do listy: http://www.transalpclub.pl/forum/vie...t=814&start=20 Lungo(od soboty już Afrykaner:Thumbs_Up:), będzie robić rezerwację dla naszej grupy |
Cytat:
|
melduję powrót...uffff:dizzy:.... c.d.n :hehehe:
|
Bażant w klatce, bażant w klatce
over:cool: |
16 Załącznik(ów)
a więc tako....podziękować jeszcze raz jubilatom za świetną imprezę :bow::brawo::dizzy::rules::zdrufko::chleje::friday ::chleje::zdrufko:,
Paulik, Greton, Bajrasz ---- jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!! :) kto nie był niech żałuje :oldman:, bo ból przełyku minie, a głos na pewno wróci do normy :dizzy:. tu mała rozgrzewka...na dobry poczzątek wieczoru :hehehe: Załącznik 2247Załącznik 2248 powitanie w afrykańskim stylu :D Załącznik 2249Załącznik 2250 i tak to już trwało 2 dni Załącznik 2251Załącznik 2252 Załącznik 2253Załącznik 2256 Załącznik 2257Załącznik 2258 Załącznik 2260Załącznik 2261 najlepsze partie tego wieczoru:hehehe:, nie dali sie wyrwać nikomu :) Załącznik 2255 oddaje klimat imprezy :) ..........Herflik, zmień nicka, zamiast orła wyszedł ci na masce bażant :haha2:. Załącznik 2246 Załącznik 2245 a to zobaczyli dopiero w dzień ( dziwny widok w tym roku :p ) Załącznik 2254 reszta zdjęć na http://picasaweb.google.pl/A.D.babee...odziny2123XI08# |
Nie no pełna kulturka, wszyscy pod krawatami :)
|
kulturalna trzoda, dzida i najepka :hehehe:
|
Dzięki dla wszystkich za kapitalna imprezkę....Paulik, Greton, Bajrasz: jeszcze raz najlepszego /wszystkiego/-
:):)jakoś udało mi sie dotrzeć na chatę bez strat....:):)oby jak najwięcej takich urodzin...:dizzy::dizzy::haha2::oldman::spac: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:35. |