![]() |
Cytat:
A sprawdzanie iskry w zaciemnionym pokoju to można zrobić, żeby dziecku pokazać jak wygląda świeca z iskrą. Do działania w silniku ma się to nijak. matjas |
w sobote pojade oddac im te swiece w cholere wszak to ponad 60 zl kosztowalo ale szkoda mi bo moto odpalalo bez ssania i to zimne!!!!zas wrócę do starej sprawdzonej świecy przynajmniej mi nie bedzie gasła DEr podczas ruszania czy wchodzac w zakręt lub na światłąch
|
Zrób tak. Może ta DRa jest jakoś emocjonalnie związana z twoim analogiem. Czasem bywają takie miłości o których się filozofom nie śniło ;)
|
Cytat:
Kupiłem kiedyś po komplecie wszystkim możliwych świec do AT, na każdej jeździłem cały dzień i zostałem w AT przy Splitfire :Thumbs_Up: |
Im więcej czytam, tym bardziej uświadamiam sobie, że na niczym się nie znam.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
co to jest za dr, jaki ma typ zapłonu ?
Pozdr. |
Koralgol do tablicy!!!
Nie chcę zaśmiecać wątku, ale mnie bardziej interesuje twoja opinia na temat świec, które się stosuje AT /TA. Opinie są różne a ty jakieś tam doświadczenia masz :D |
Nie odnotowałem, żadnych cudów po założeniu świec irydowych.
lepszy odpał na zimno, trudniej je zalać i dłuższa żywotność. Głównie to ostatnie jest największą zaletą, bo jeżeli zalewa świece, to wymiana świec jest usunięciem skutku, a nie przyczyny. Jednak, stosunkowo do ceny wychodzi podobnie. Ja wolę częściej zmieniać zwykłe. Nie będę walił wywodów bo to bez sensu, mówiąc krótko. Czy są lepsze ? Tak. Czy ma sens zakładanie ? Ja nie polecam. Efekt placebo - zajebisty, jak przy zmianie z Castrola na Motula itp. Pozdrawiam |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:22. |