![]() |
nie byłem jeszcze ale też nastawiam się na namiot, chyba że mała różnica będzie w cenie to nie ma co ciągać klamotów.
|
Tak kak obesh4ajet prijechat ~65 motociklov (75 celovek) s vosmi stran LT, LV, EST, RU, UA, BY, FIN nu i PL noverno :), stonovitsia malo mesto dlia no4lega. Kto mozet mozete palatki vziat (oni mogut i neponadobiatsa). Do konca nedeli xotel bi znat to4no skolko 4elovek prijedit s PL.
ltd454, perevedi pozaluista :) |
Ma przyjechać ok 65 motocykli (75 osób) z ośmiu krajów LT, LV, EST, RU, UA, BY, FIN no i PL. Mało jest miejsc noclegowych i kto może niech weźmie namioty, mogą się przydać. Do końca tygodnia chciałbym wiedzieć dokładnie ile osób przyjedzie z PL.
Hanss napishi eshcho stoimost' sliota s nochlegom palatkax i v domikax. |
Vi skozite skoko to4no budet liudei. Mozet i nenado ni kakix palatok. Tem bolee gostiam! :)
|
Tak kto jedze v Vilno na zliot?
|
Ja jadę w piątek rano z Białegostoku, szuterkami. Jak ktoś chce się podłączyć to zapraszam. W razie czego nocleg oferuję jak ktoś z daleka. kontakt pięć zero jeden 753 353
AVE! |
Ja mam chec jechac ale nie wiem czy czas bedzie, no i tam trzeba bylo potwierdzic do jakiegos czasu , jutro bede wiedzial
|
Ja startuje w piątek o piętnastej z Białegostoku.
|
Godnie tam reprezentujcie Nasz Kraj. Szerokości
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:52. |