![]() |
35euro/szt. Taki był koszt z tego co wyczytałem.
|
cena akceptowalna a rozwiązanie ciekawe. Sposób zabezpieczenia wg mnie wystarczy - w wielu motocyklach jest to seger (np ktm), centralna 1 śróbka, Pierścień jak w afryce czy nakrętka jak np w xtz. Ja bym tą zębatkę też wkleił.
|
Sprobuje nawiazac kontakt z tym gosciem.Jak cos bede wiedzial to napisze.
|
OK! Czekamy, bo to fajny temat.
|
Ok.Mam kontakt z tym gosciem.Co sie okazuje -ta zebatka jest produkowana przez niego osobiscie.W tej chwili ma jescze kilka sztuk ale trzyma to dla klubu Atoc moto.Pyta sie jako iloscia jestem zainteresowany?Ja na wlasne konto wziolbym 5 sztuk zeby oplacila sie przesylka .Czy ktos jest jeszcze zainteresowany tym wynalazkiem?W tej chwili robi zebatki dla 650 i transalpa. Jest to czlonek francuskiego forum motocykli Hondy V2. Chyba sie nie pogniewacie jesli w lato na nasze zloty przyjedzie kilku francuskich motardow???
Czy jest ktos kogo interesuje ta czesc????Podejrzewam ze cena z przesylka nie powinna przekroczyc 40 euro.Piszcie kto jest zainteresowany. |
Kuntalinte 1x to napewno
|
do RD07A będzie?
|
Cytat:
Czy są jakieś informacje co do wytrzymałości uzębienia ? Jeśli są co najmniej tak dobre jak najlepsze na rynku to temat wart rozważenia. |
2 x Rd03 - jestem zainteresowany na 100%
|
Jeśli faktycznie jakość jest chociażby zbliżona do dostępnych u nas, to za 40 euro zaryzykowałbym. Tym bardziej, że wałek mam "średni".
No i pewnie będę szukał kupca na nową zębatkę, która czeka na założenie przed sezonem :). |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:32. |